Волинські енергетики просять не ловити покемонів на лінії електропередач

0
-1
Волинські енергетики просять не ловити покемонів на лінії електропередач
Енергетики занепокоєні через волинян-ігроманів, які підходять близько до ліній електропередач, що є небезпечним для їхнього життя.

У всьому світі набирає популярності гра «Pokemon GO», яка є не дуже безпечною. Через це прес-служба "Волиньобленерго" просить користувачів бути уважними під час полювання на звірів.

За даними «Яндекса», минулого тижня в пошуковик надійшло понад 600 тисяч запитів про покемонів. Гра посіла перше місце серед тем дня і набрала 84 бали зі 100 за шкалою зростання пошукового запиту.

Слід зазначити, що така гра може бути небезпечною, оскільки відомі випадки, коли захоплені грою користувачі отримували травми, опинялися в чужих оселях, проникали на закриті території.

"Якщо Пікачу або будь-який інший персонаж виявився на опорі ліній електропередач, поблизу трансформаторної підстанції або на іншому енергооб’єкті, не варто продовжувати полювання. Бажання поповнити колекцію героїв може виявитися небезпечним для вашого життя і життя оточення", - йдеться в повідомленні.

Знати правила енергобезпеки важливо не тільки любителям Пікачу і бульбазавр", - додають енергетики.

Довідково:

Суть гри «Pokemon GO» - гуляти з включеною грою і GPS + Інтернет і збирати покемонів. Але після першої тренувального упіймання, карта стане порожньою і тільки кілька маркерів удалині будуть допомагати знайти персонажа. Як такого, прямого пошуку в грі немає, але є підказки. Головна: трава, яка шелестить, листя і взагалі будь-які рухи на карті. Якщо ви опинитеся досить близько до покемона, в нижньому правому куті з'являться піктограми тих, які близько біля вас.

Якщо на карті поряд з вами з'явиться картинка покемона, значить ви змогли його знайти. Натискайте на його зображення і ловите за допомогою м'ячика - це досить просто, а кількість спроб не обмежена.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні