У Луцьку готують до продажу землю

1
3
У Луцьку готують до продажу землю
Земельні ділянки у центрі Луцька та на вулиці Карбишева планують продати на черговому аукціоні.

Луцька міська рада розпочала підготовку документації для продажу землі. На черговій сесії депутатам пропонують прийняти рішення про відведення чотирьох ділянок для їх подальшої реалізації.

З-під молотка піде сім соток на вулиці Даргомирського, 9 (за готелем «Світязь») для будівництва офісних приміщень. А також – три ділянки по 16 соток на вулиці Карбишева, 1 (за розважальним комплексом «Адреналін»). Майбутнім власникам на цій землі буде дозволено збудувати заклад торгівлі, громадського харчування чи сервісного обслуговування, готель або виставковий центр.

«Поки пройдемо всі процедури, аукціон відбудеться десь на початку 2017 року. Площа всіх ділянок – трохи ближче півгектара, і за оптимістичними прогнозами, думаю, заробимо близько двох мільйонів», – зазначив начальник управління земельних ресурсів Луцької міської ради Сергій Шабала.

До слова, попередній земельний аукціон відбувся 15 липня цього року. Продали шість ділянок загальною площею близько гектара. Бюджет міста заробив 4 млн грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ХАРАШО СКАЗАВ -ЗАРОБИМО 2 ЛЯМА.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні