--> Волинські восьмикласники отримали нові підручники | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські восьмикласники отримали нові підручники

0
-2
Волинські восьмикласники отримали нові підручники
Учнів 8-их класів Волинської області майже на 100% забезпечили підручниками.

В загальному ж до областей доставлено 98,7 % підручників для восьмих класів, - повідомляє Міністерство освіти і науки України.

7,6 млн примірників підручників для 8 класів, тобто 98,7% від потреби навчальних закладів, вже доставлено до департаментів, управлінь освіти і науки обласних держадміністрацій. Ці підручники обласні управління мають передати школам, - йдеться в повідомленні.

Станом на 26 вересня повністю доставлені підручники в Черкаську область, майже всі книжки для 8 класів отримали Волинська область – 99,9 %, Кіровоградська, Луганська, Миколаївська, Полтавська області та місто Київ – 99,8 %.

Найменша кількість підручників – 93,3 % поки доставлена в Тернопільську область.

Разом з тим досі лишається відкритим питання забезпечення підручниками учнів 4 та 7 класів. На 100 % підручниками забезпечені лише діти Вінницької області.

У середньому по Україні місцеві органи влади забезпечили підручниками школярів 4 класу на 74,64 %, а учнів 7 класу – на 75,28 %.

Нагадаємо, що торік підручники для 4 та 7 класів друкувалися за рахунок коштів державного – 50 % та місцевих бюджетів – 50 %.

Держава виконала свої зобов’язання в повному обсязі - надрукувала і доставила в регіони підручники. Однак, друк та доставка решти підручників для 4 і 7 класів цілком залежить від місцевих органів влади.

Нагадаємо, раніше повідомлялось,раніше повідомлялось, що луцьким школярам не закупили підручники через непрофесійну поведінку посадовців управління освіти Луцької міської ради.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні