--> На Волині сільський голова пороздавала землю депутатам? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині сільський голова пороздавала землю депутатам?

0
8
На Волині сільський голова пороздавала землю депутатам?
В селі Любешівська Воля Любешівського району голова місцевої сільради роздала під забудову земельні ділянки, які люди використовували для ведення сільського господарства.

Про це стало відомо сьогодні, 5 жовтня, під час зустрічі депутатів Волиньради із місцевими мешканцями, - повідомляє ВолиньPost.

Люди розповідають: в їхньому селі - одна вулиця. Сільський голова Світлана Мартинюк вирішила зробити ще одну.

Не маючи генплану населеного пункту та детального планування вулиці, жінка проклала вулицю в селі простісінько на людських городах. Кажуть, що це почалося ще рік тому, з того часу ніякої управи на сільську голову знайти не можуть.

"Є земля, яка не приватизоване, але вона людям з діда-прадіда переходила. В нас є архівні довідки. Вона ж знайшла якийсь план села і зробила вулицю по городах", - розповіла місцева жителька Любов Граневич.

"В кінці вулиці вона в хату ввійшла, перед дверима переорала", - додає місцевий житель Василь Котисько.

Крім того, кажуть, коли люди приходили допитуватися в голови про законність її "планів", жінка показувала якусь картинку, але придивитися до неї селянам не давала.

Нові земельні ділянки на новоствореній вулиці, за словами людей, Світлана Мартинюк роздала... депутатам сільської ради.

"Один депутат, другий, третій, четвертий. А собі приватизувала земельну ділянку. На чоловіка приватизовано 25 сотих для ведення особистого господарства, для себе приватизувала 25 сотих для будівництва і 36 сотих для ведення особистого господарства. А всім іншим людям це неможливо зробити, ми зверталися", - каже Любов Граневич.

Депутати пообіцяли створити комісію, яка буде розбиратися із цією проблемою та з'ясує, на яких підставах голова сільради роздала землю.
Теги: земля, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні