Гойдалки-драбинки: у волинському селі відкрили дитмайданчик

0
3
Гойдалки-драбинки: у волинському селі відкрили дитмайданчик
У Володимир-Волинському районі відкрили новий дитячий майданчик.

На відкритті дитячого майданчика в селі Овадне Володимир-Волинського району побував нардеп Ігор Гузь разом зі своїми помічниками, - повідомляє прес-служба обранця громади.

Майданчик облаштували на території дошкільного закладу.

Ігор Гузь оглянув територію, на якій розташували металеві конструкції, це - гірки, гойдалки, лавки; пісочниця, яку можна на ніч закривати від негоди.

Дитячий майданчик обгородили парканом синьо-жовтого кольору, який подарував місцевий підприємець, фірма якого і виробляє та встановлює таке обладнання.

«Це - один із перших майданчиків. За можливістю будемо збільшувати кількість споруд на платформі. Разом з керівництвом закладу в перспективі на весну заплануємо облаштувати таким собі гарним ландшафтним дизайном та засіяти травою. Мені приємно бачити результат роботи. Ця платформа слугуватиме дітям для розваг, і для занять спортом", - зазначив Ігор Гузь.

Також навколо майданчика незабаром поставлять бордюри.

Громада села подякувала народному депутату та місцевій владі за підтримку. Під час відкриття дітвору розважали аніматори цікавою програмою.

Уряд врахував пропозиції волинського депутата щодо розвитку дітей та молоді та виділив цьогоріч кошти, в тому числі, і на облаштування дитячих та спортивних майданчиків.

У Володимир-Волинському районі та місті таких буде 24, зокрема в селах – 18. Це - в Хмелівці, Ласків, Бубнів, Стенжаричах, Лудині, Микитичі, Селець, Білині, Микуличах, Сусвалі, Красностав, Зорі, Заріччі, Хотячеві, Льотничому, Рогожанах та місті Устилуг.

Загалом, цьогоріч для розвитку міста і району спрямували із держбюджету 6,6 мільйони гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні