На Волині від поліомієліту померла дитина, - ЗМІ

4
-2
На Волині від поліомієліту померла дитина, - ЗМІ
На Любомльщині від поліомієліту помер 12-річний хлопчик.

У середу, 16 листопада, у сім'ю Мороз із селища Головне прийшло горе: помер син, - повідомляє Район.Любомль.

Про біль у руках і ногах хлопчик почав скаржитися у неділю ввечері.

Ліг спати, а о 6-й ранку в понеділок уже сам не міг підвестися з ліжка. Батьки викликали швидку, яка оперативно доставила його у райлікарню.

Провівши огляд, медпрацівники виявили ознаки хвороби поліомієліту, дитину вже паралізувало. Хлопчика терміново реанімобілем повезли в Луцьк в обласну інфекційну лікарню.

Дві доби лікарі боролися за життя дитини, але хвороба прогресувала. У вівторок хлопчик впав у кому. А в середу вранці, так і не прийшовши до тями, помер.

Не допомогло дороговартісне лікування, вдень йшло до 15 тисяч гривень. Гроші передавали односельчани з надією, що зможуть урятувати дитину.

"Сашко був дуже хорошим, спокійним хлопчиком, гарно вчився. Минулого тижня у четвер та п’ятницю не пішов до школи, бо трохи кашляв та мав нежить. У неділю грався на вулиці з дітьми", – розповідає директор Головнянської школи Надія Савош.

Про ситуацію в районі повідомлено та взято на контроль. Завтра діти, які найбільше контактували з хлопчиком, здаватимуть аналізи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Біда яка((
Світла пам'ять дитині.
Невже не був щеплений?
Відповісти
Як ви дістали з цим щепленням. Ви,що вже зовсім подуріли.Яке щеплення? Це ж трутка,яка ніким не перевірена, а саме головне ніхто не знає,як вона може подіяти на організм наших дітей в яких імінтет на нулю.І він не може боротся з цією труткою. Ну ви настоящі раби неосвічені і тупі,коли вірите в ці вбивчі вакцини. Яке горе в людей, як жаль дитяти.В наш страшний час,ніхто не знає,що могло статися.Можливо визначать.Але і могла так ця вакцинаспрогресувати ну,ніхто це не викриє-це табу.Вмирають діти спроцентно від вакцини,а вони кжауть ні.
Відповісти
Яке горе, цікаво, чи давали вакцину від поліеміліту цьому хлопчику? Поки цих вакцин не було, то й про то поліеміліт ніхто вже більш як 50 років не чув((((
Відповісти
Тільки людина без медичної освіти може писати такі несенітниці про вакцину. Ми ззабуваємо, як епідемії інфекцій вбивали мільйони людей....і чому зараз, саме останні півстоліття ці випадки стали одиночними, саме завдяки вакцинуванню населення!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні