Власник луцької кав'ярні будує аеропорт

4
-3
Власник луцької кав'ярні будує аеропорт
Анатолій Коротинський – власник луцької сімейної кав’ярні «Кофеїн», колишній військовий, мріє створити в Луцьку цивільний аеропорт.

Про це чоловік розповів в інтерв'ю "Волинь24".

Анатолій поділився, що має ідею - на луцькому військовому аеродромі збудувати аеропорт спільного користування.

"На тому аеродромі я прослужив багато років, був командиром військової частини. Я знаю це місце з усіх сторін. Зараз є інвестор, який готовий вкладати кошти в розбудування аеропорту, щоб разом працювали цивільні й військові структури", - зазначив чоловік.

Власник "Кофеїну" сказав, що намагається зробити так, щоб з нашого аеропорту літати могли по всій Україні, а згодом і за кордон.

"Хочемо, щоб це був саме військовий луцький аеродром, бо той, що в Крупі – потребує великих капіталовкладень і знаходиться далеко за містом – не вигідно. Аналоги вже є у Вінниці, Івано-Франківську, Житомирі", - розповів Анатолій.

Про конкретний час реалізації проекту чоловік не говорить, адже "зараз рано про таке говорити".

За словами ресторатора, найголовніше – щоб з’явилося місце, де це робити. Інвестори не хочуть працювати на орендованій землі. Тож коли її куплять – тоді можна буде говорити.

"Сама модульна схема аеропорту втілюється в життя за 3-4 місяці. За цей час аеропорт побудують. Ми над проектом працюємо 2 роки. Зараз Волинська ОДА і сам губернатор допомагають. Вже є попередні погодження Міністерства оборони та Міністерства транспорту, щоб таку структуру організувати. Займаються питанням повернення в комунальну власність частки землі, яка є у військових, та реалізацію її через аукціон", - зазначив колишній військовий.

Анатолій каже, що не претендує на масштаби Борисполя, Варшави чи Катовіце. В літаках буде від 15 до 30 пасажирів. Перельоти в Європі, якщо купувати завчасно – коштують дешевше, ніж поїздом. Квиток на літак з Берліна до Жешова за місяць до відправки можна купити на 5 євро, а на поїзд – 20 євро.

"Візьмімо до прикладу – скільки часу вам знадобиться для поїздки автомобілем за кордон? Врахуйте митницю, черги, перевірки… А сісти в літак і за 50 хвилин бути в Любліні – то, певно, є різниця", - резюмував власник кав'ярні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бажаю щоб все вдалось
Відповісти
Правильно. Армія вже не так вигідна, треба переходитти на інший бізнес-проект.
Відповісти
Ніхто вам не продасть зараз військовий об'єкт. За носа поводять, гроші повидурюють і розведуть руками
Відповісти
З першого разу не "сів", вирішив зробити другий захід?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні