Що покласти під ялинку? Топ-4 настільних ігор*

0
4
Що покласти під ялинку? Топ-4 настільних ігор*
Як подарувати дитині моменти щастя на Новий рік? Що покласти під ялинку? Подібні питання хвилюють батьків кожного року.

Адже діти ростуть, а, отже, розвиваються їхні здібності. Звичайний плюшевий ведмедик вже не завжди ощасливить дитину. Для того, щоб провести з дитиною час весело і з користю, пропонуємо подарувати настільну гру. Це буде цікавим подарунком не тільки для дітей, але і для дорослих.

У всьому світі грають у настільну гру «Доббль». Підходить дітям від шести років. Правила гри дуже прості. На картках зображені різні картинки, треба якнайшвидше знайти співпадіння і голосно їх назвати. Якщо гра видається вам надто простою – не поспішайте з висновками! Розробники пропонують шість варіантів правил, які з них виберете ви?

Нічим не поступається гра «Діксіт Одісей». Ця гра з підтекстом. Багатьом вона нагадає гру в асоціації. Але не все так просто, як видається на перший погляд.

Один із гравців бере карту, дивиться на неї, а потім каже іншим гравцям, з чим вона у нього асоціюється. Кожен із гравців бере лише одну карту, яка, на його думку, найкраще підходить під опис асоціації. Потім всі кладуть свої карти в центр столу картинкою вниз і перемішують. А після того намагаються відгадати початкову карту.

Гра «Проблема» мало кому відома. У неї можуть грати не більше чотирьох гравців. Підходить для дітей від п’яти років. У кожного гравця є чотири фішки. Гравці по черзі натискають на кнопку, де лежить кубик, і роблять стільки кроків, скільки випаде на кубику.

Кожна фішка повинна пройти все коло і стати на певне місце. Потрібно встигнути першим вишикувати всі фішки в ряд.
Але не все так просто: є суворі правила, яких потрібно дотримуватись. Гра дуже весела, швидка і завзята. Тому батькам теж буде цікаво в неї пограти.

«Сирна вежа» - гра для дітей від трьох років. Ця гра допомагає розвивати у малюків логічне мислення і дрібну моторику. Суть гри полягає в тому, що гравці почергово ставлять мишенят на пластини, які з вигляду нагадують сир. Так поступово росте вежа. Програє той, у кого впаде вежа з мишенятами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні