--> Саганюк: «Аміла» не мала попереднього досвіду ремонту доріг | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Саганюк: «Аміла» не мала попереднього досвіду ремонту доріг

0
2
Саганюк: «Аміла» не мала попереднього досвіду ремонту доріг
Підрядна організація "Аміла", яка виграла тендер на проведення ремонтних робіт на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському, не має попереднього досвіду роботи.

Про це у коментарі виданню "Конкурент" повідомив міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк.

Тож якщо фірма знову виконає асфальтоукладні роботи неякісно, замовнику – Укравтодору та, зокрема, начальнику Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолію Посполітаку – доведеться "відповідати за базар".

"Це дорога державного значення, і замовник цієї дороги – Укравтодор. Тендер виграла фірма "Аміла". Я попередньо домовився з Ольховим (колишній керівник Служби автомобільних доріг Волині, власник групи "ЛАД", головним підприємством якого є "Луцькавтодор", Юрій Ольховий), що він візьме участь у тому тендері та зробить цю дорогу. Але, на жаль, такі закони у нас в державі, що виграла фірма "Аміла", яка не має досвіду роботу. Сталося так як сталося..." – підкреслив Петро Саганюк.

Із його слів, ремонт вулиці Ковельської проводився неякісно. Згодом фірма позичила в іншої фірма асфальтоукладальника, тож далі роботи почали виконувати "більш-менш задовільно".

Міський голова Володимира-Волинського підкреслив, що для проведення "дорожньо-ремонтних" тендерів потрібно ставити жорсткіші умови.

"Фірма повинна бути досвідчена, мати матеріальну базу, ряд виконаних якісних робіт... Ми маємо другий недобудований об'єкт – Центр зайнятості. Там 6,3 мільйона Ігор Гузь (народний депутат – К.) допоміг виділити. Поїхав із Чорнухою (генеральний директор ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536" Ігор Чорнуха – К.) домовився, а виграла фірма, в якої немає бази матеріальної та 5 чоловік в штаті. От вплинь на них..." – наголошує Петро Саганюк.

Мер міста додав, що якщо Анатолій Посполітак схвалить проведений ремонт, то громадськість та депутати міськради будуть вдаватися до рішучих кроків.

"Основну роботу прийматиме замовник пан Посполітак. Якщо він прийме ці роботи, то він потім буде відповідати, бо ми на цьому не зупинимося: підключився нардеп Ігор Гузь, підключили Генеральну прокуратуру. А як же?! За базар треба відповідати!" – резюмував мер міста.

Нагадаємо, що міська влада була не задоволена темпами і якістю ремонту дороги працівниками "Аміли". Вкладала фірма асфальт в місті і у вечірній час, коли практично відсутнє освітлення. В інших містах, як-от у Любомлі чи Ковелі "Аміла" виконувала ремонтні роботи навіть під час несприятливих погодніх умов – дощу та граду. На початку листопада 2016 року "Амілі" заборонили проводити ремонтні роботи після того, як було знято покладене раніше асфальтне покриття. У Службі автомобільних доріг вирішили дати фірмі "останній шанс", аби зробити якісно дорогу.

До слова, належить вищезгадана приватна фірма дружині депутата Волиньради Романа Микитюка Анні Микитюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні