П’яний волинянин розтрощив авто об бетонний відбійник

0
-4
П’яний волинянин розтрощив авто об бетонний відбійник
У Камінь-Каширському районі «ВАЗ-2101» врізався у бетонний відбійник.

Так, вчора, 22 листопада, на дорозі сполученням «Камінь-Каширський - Ковель» поблизу села Нуйно району легковик «ВАЗ-2101» врізався у бетонний відбійник. Як повідомляє прес-служба ГУ НП у Волинській області, внаслідок автопригоди водій та двоє пасажирів транспортного засобу потрапили у лікарню.

За кермом «ВАЗу» перебував 21-річний мешканець району. Вочевидь, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, через що ймовірно, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з бетонним відбійником.

Внаслідок автопригоди водій та двоє пасажирів, 19 та 27 років, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Теги: ДТП, авто
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні