Комплексна схема дорожнього руху може коштувати Луцьку півтора мільйона

0
8
Комплексна схема дорожнього руху може коштувати Луцьку півтора мільйона
Аби нормалізувати рух пішоходів і транспортних засобів, в Луцьку мають намір розробити комплексну схему дорожнього руху.

Відповідний проект рішення озвучив депутат Луцькради Сергій Шкода на "архітектурній" комісії 28 листопада, - повідомляє видання Конкурент.

Як зауважив депутат, у Луцьку схему дорожнього руху визначають депутати, громадськість і це, мовляв, відбувається досить хаотично.

Щоб уникнути прорахунків і неузгодженостей, внаслідок яких зростає ймовірність ДТП, на думку обранця громади, необхідно створити комплексну схему дорожнього руху.

Орієнтовна вартість розробки схеми – 1 млн 400 тис гривень.

Сергій Шкода зазначив, що в Рівному в червні провели тендер і вже розробляють схему дорожнього руху. Там вона вартує близько 700 тис гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні