--> В Одесі помер контрактник, якого побили у військовій частині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Одесі помер контрактник, якого побили у військовій частині

0
-8
В Одесі помер контрактник, якого побили у військовій частині
В суботу, 26 листопада, в одеському військовому госпіталі помер 25-річний солдат із Львівщини. Як стверджують його рідні, у військовій частині, де він служив за контрактом, його побили, що і призвело до смерті, повідомляє ІА «Одеса Медіа».

Володимир Коломаз родом із Сокальського району на Львівщині, проходив в Одесі строкову службу на базі аеродрому «Шкільний» А3571. Після цього залишився служити ще на півроку за контрактом.

За інформацією його рідних, вранці 13 листопада хлопця стягнули з ліжка і почали бити. Після цього він ще добу він перебував у військовій частині. Наступного дня, 14 листопада, його відвезли в лікарню з підозрою на алкогольне сп’яніння, однак МРТ показала, що у нього відкрита черепно-мозкова травма і крововилив у мозок. У госпіталі хлопець впав у кому. В суботу, 26 листопада, він помер.

Ситуацію вивчають і перевіряють у військовій прокуратурі та контррозвідка ЗСУ.

Як повідомила ZAXID.NET мати загиблого Оксана Коломаз, експертиза підтвердила, що її син помер через травму, завдану в результаті удару «тупим предметом з метою вбивства».

Згодом стало відомо, що через смерть Володимира Коломаза відкрили два кримінальні провадження. У поліції справу кваліфікували, як умисне вбивство. А у військовій прокуратурі - як перевищення військовою особою влади чи службових повноважень, що призвело до тяжких наслідків. Прокурори хочуть забрати справу у поліції та самотужки продовжити розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні