На вихідних запустять швидкісний «Київ–Львів–Перемишль»

0
-7
На вихідних запустять швидкісний «Київ–Львів–Перемишль»
Перший тестовий поїзд «Укрзалізниці» за маршрутом Київ - Львів - Перемишль буде запущено 17-18 грудня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова парламентського комітету з питань транспорту Ярослав Дубневич, - пише УНІАН.

«Усе в порядку - тестуємо маршрут. Сьогодні (13 грудня - УНІАН) в «Укрзалізниці» вирішили: у суботу-неділю запустимо перший тестовий поїзд до Перемишля. Це буде технічний проїзд - поки що без пасажирів», - написав він, додавши: «У разі, якщо все пройде добре, 23-24 грудня підуть вже поїзди з пасажирами».

При цьому Дубневич уточнив, що вартість квитка на проїзд за маршрутом «буде конкурентоспроможним».

Як повідомлялося, раніше в «Укрзалізниці» повідомили, що Україна і Польща домовилися про продовження маршруту швидкісного поїзда Київ – Львів до Перемишля.

За словами голови компанії Войцеха Балчуна, поїзд буде запущено 23 грудня цього року.

При цьому конкретної інформації про запуск поїзда, а також підтвердження з польського боку про запуск маршруту досі не було.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні