Андре Тан почав випускати шкарпетки

0
-15
Андре Тан почав випускати шкарпетки
Модний тренд 2017 - яскраві шкарпетки у весняно-літній колекції від Андре Тана.

На цьому тижні в одному з Київських клубів пройшла модна вечірка Super Woman Club, присвячена прем'єрному показу весняно-літньої колекції 2017 від відомого дизайнера ANDRE TAN, партнером якого виступила ТМ DUNA.

У новій весняно-літній колекції маестро Андре Тан пропонує модницям носити жіночні сукні до підлоги, асиметричні спідниці, сорочки в широку смужку, сарафани та квітковий принт. З тканин: бавовна, гіпюр і натуральний шовк. В тім абсолютний тренд 2017 - яскраві шкарпетки DUNA by Andre Tan, які ідеально поєднуються з різноманітним взуттям та вдало доповнюють образ модниць.

DUNA by Andre Tan - це успішна колаборація дизайнера Андре Тана та торгової марки шкарпеткових виробів. В українській історії виробництва - це перша fashion-колекція такого рівня, в якій представлені жіночі та чоловічі моделі шкарпеток з мерсеризованої бавовни високої якості.

«Ми взяли за правило прислухатись до світових тенденцій моди та бажань наших споживачів, завдяки цьому з'явилась успішна капсульна колекція у співпраці з Андре Таном. Але ми не зупиняємося на цьому, а продовжуємо активно працювати над якісно новим асортиментом і ексклюзивними колекціями, обіцяємо ще багато сюрпризів і трендів», - розповіла керівник відділу маркетингу Софія Вишневська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні