США, МВФ і ЄБРР підтримали націоналізацію Приватбанку, - Порошенко

1
-1
США, МВФ і ЄБРР підтримали націоналізацію Приватбанку, - Порошенко
Президент України Петро Порошенко провів телефонні розмови з Віце-Президентом США Джозефом Байденом, Директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард і Президентом Європейського банку реконструкції та розвитку Сумою Чакрабарті.

Про це йдеться на порталі глави держави.

Віце-Президент США привітав рішення української влади щодо націоналізації «Приватбанку».

Під час розмови відзначалось, що цей сміливий та необхідний крок демонструє рішучість та відданість України подальшому впровадженню необхідних реформ.

Крістін Лагард привітала рішення про націоналізацію «Приватбанку», що стало важливим кроком на шляху оздоровлення банківської системи України.

Директор МФВ відзначила зважені та рішучі кроки керівництва України, зокрема Голови Національного банку України Валерії Гонтаревої у цьому питанні, що має визначальне значення для збереження суспільної довіри та стабільності банківської системи.

Президент ЄБРР підтримав рішення про передачу Приватбанку у власність держави. «Ми вважаємо правильним та сміливим Ваше рішення його націоналізувати і готові надати всю необхідну допомогу», - заявив він.

Сума Чакрабарті також високо оцінив дії української влади на шляху до очищення банківської системи та впровадженні реформ у країні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рекомендую Вам хорошую пасеку, на которой заказываю большой ассортимент пчелопродукции как для себя таки для своих родственников.
Пчеловоды высылают всю продукцию пчеловодства на пять, консультации по важным вопросам дают. Очень много полезных статей на интернет странице, Вот несколько из них:
https://med-na-dom.com/med/83-svoystva-akacievogo-meda.html
https://med-na-dom.com/pchelinyi-podmor/116-lechenie-saharnogo-diabeta-pchelinym-podmorom.html
https://med-na-dom.com/pilca-perga/266-kakimi-vitaminami-bogata-pchelinaya-pylca.html
https://med-na-dom.com/pchelinyi-podmor/212-effektivnyy-kompleksnyy-kurs-lecheniya-prostatita-hronicheskogo-prostatita-i-adenomy-predstatelnoy-zhelezy.html
https://med-na-dom.com/propolis/146-instrukciya-po-primeneniyu-svechey-s-propolisom.html
https://med-na-dom.com/med/85-pohudenie-s-pomoschyu-meda-hudeem-effektivno.html
https://med-na-dom.com/pilca-perga/371-kupiti-bdzholinu-pergu-v-ukrayin-na-pasc.html

Одним словом они молодцы и я их рекомендую.
Вот их сайт где я оформлял продукцию - med-na-dom.com
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні