У Луцьку переселенцям та ветеранам АТО передали кімнати

0
13
У Луцьку переселенцям та ветеранам АТО передали кімнати
Волинська обласна спілка ветеранів та воїнів АТО та громадська організація переселенців зі сходу відтепер мають власні приміщення, де вони зможуть облаштувати свої офіси.

Відкриття відремонтованих кімнат для громадських організацій відбулося у вівторок, 27 грудня за участі луцького міського голови Миколи Романюка, його заступника Сергія Григоренка та представників громадських організацій, - повідомляє ВолиньPost.

За словами очільника міста Миколи Романюка громадські організації звернулись до Луцькради з проханням виділити їм приміщення, де вони могли б провадити свою діяльність.

І от перед новорічними святами громадські організації таки отримали кімнати під офіси, та ще й з новим ремонтом.

«Я дуже радий, що сьогодні ми передали кімнати для тих, хто їх по справжньому потребує. Єдине, чим я не задоволений – це терміном виконання робіт, адже шукати приміщення ми почали ще в квітні. В нас було кілька варіантів і зрештою ми зупинились на цьому, де в нас трішки затягнулося з ремонтом. Але, як то кажуть, краще пізніше ніж ніколи. Відтепер ці організації матимуть свій куточок, а люди будуть знати куди йти, аби з ними поспілкуватись», - пояснив Микола Романюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні