--> Саганюк відчитався: поскаржився до прокуратури через скандальний ремонт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Саганюк відчитався: поскаржився до прокуратури через скандальний ремонт

2
-2
Саганюк відчитався: поскаржився до прокуратури через скандальний ремонт
27-го грудня на брифінгу із представниками Володимир-Волинських ЗМІ міський голова Петро Саганюк підвів підсумки 2016-го року для міста. Також мер перерахував, якими саме справами та подіями гордиться за рік, котрий минає, а також назвав недопрацювання та невдачі.

Про це повідомляє видання БУГ.

Проведеній роботі у Володимирі-Волинську та роботу служб, котрі підпорядковуються міській раді, мер Петро Саганюк поставив оцінку “задовільно”. Міський голова зазначив, що основні завдання котрі ставились, були виконані.

“Безперечно те, що хотілося зробити, воно все зроблено. Є ряд об’єктивних і суб’єктивних причин і ряд об’єктів незавершені. От вулиця Стефанівська, Чернишевського, двір по Ковельській між 101 та 107 будинками. Вулиця Ковельська, яка вже стала “притчею” в області і всі думають, що то місцева влада причетна. Нажаль, вулиця Ковельська знаходиться на балансі Укравтодору і вони проводили тендер і замовляли підрядника. Вони заказували музику і повинні були відтанцювати так як треба, але нажаль безсовісні керівники Укравтодору області…. Я сьогодні ще раз написав листа в обласну прокуратуру, обласній інспекції на незадовільну якість виконаних робіт і незавершені роботи.” – зазначив Петро Саганюк.

Мер додав, що в державний бюджет повернуться лише ті не освоєні кошти, які надійшли у місто за рахунок державної субвенції. Об’єкти, котрі ж фінансувались з місцевого бюджету, продовжать дофінансовуватись в наступному році.

Саганюк наголосив, що на сьогодні позитивним є той момент, що протягом 2016-го року Володимир-Волинський не втратив жодного військовослужбовця в АТО. Також міський голова висловив надію, що в наступному році війна все таки завершиться.

Міський голова висловив подяку народному депутату України Ігорю Гузю та додав: “Він тримає своє слова і дійсно є депутатом, котрий переживає за свій округ. Буквально вчора прийшло 500 тисяч гривень, які він обіцяв для бюджетних установ освіти.”

Також мер Саганюк подякував депутатам міської ради, котрі вирішували важливі для міста питання. Подяку отримав виконавчий апарат міської ради та громада Володимира-Волинського, котра в такій складній ситуації розуміла місцеву владу і підтримувала її.

“Є ряд проектів, які треба вирішувати і щоб це зробити то треба, щоб було “добро” громади (будівництво фонтану, лавочка біля РАГСу, притулок для тварин – ред.). По будівництву фонтану ми так і заклали 100 тисяч гривень, але вони так і не реалізовані, бо було двояке відношення. Так і не визначились з будівництвом фонтану. По будівництву цієї лавочки біля ЗАГСу, – про які ми речі можемо сьогодні говорити шановні? Воно на передодні свята, мені прикро говорити, але подивіться поставили нову огорожу біля ялинки, і комусь вона таки заважає, що вже другий раз ламають…” – додав Петро Саганюк.

Петро Саганюк розповів, що хотів би провести реконструкцію центральної площі міста, вулиці Небесної Сотні, встановити пам’ятник “Борцям за Незалежність”.

Мер зазначив, що першочергово взяли напрямок на асфальтування вулиць і благоустрій і хоче, щоб всі вулиці були заасфальтовані, освітлені. Петро Саганюк висловив думку, що в наступному році будуть підходити “комбіновано” до розподілу коштів на благоустрій міста.

Щодо фінансового прогнозування на 2017-й рік, Петро Саганюк повідомив, що міський бюджет розрахувався із бюджетниками по зарплатах та енергоносіях. На кінець грудня в казні на рахунку міста є 13-ть мільйонів гривень, також ще повернуться кошти з об’єктів, де не завершили будівництво та ремонтні роботи, тому мер розраховує отримати “вільні” залишки в розмірі 20-ти мільйонів гривень. Згідно процедури розподілу вільних залишків, то міська влада зможе їх поділити лише в кінці лютого – на початку березня.
Теги: саганюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
або "прозвітувався", або "отчитался". А "відчитався" не існує.
Відповісти
Чи не час комсомольцю саганюку на пенсію.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні