Волинські надзвичайники врятували чоловіка

0
-2
Волинські надзвичайники врятували чоловіка
На Волині рятувальники витягли чоловіка із задимленого приміщення.

3 січня близько опівночі трапилася пожежа у приватному житловому будинку на вулиці Жовтневій у місті Ківерці Волинської області, - повідомляє прес-служба ДСНС.

Відчувши різкий запах диму, сусід викликав рятувальників та повідомив, що у помешканні перебуває 62-річний чоловік, інвалід І групи.

Вогнеборці 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини прибули на місце події за чотири хвилини після виклику. Одягнувши апарати для захисту органів дихання, вони вирушили у задимлене приміщення і змогли швидко знайти господаря: він лежав на ліжку, а під ним густо димів матрац.

Вогнеборці винесли чоловіка з будинку та передали до рук медиків, які госпіталізували потерпілого до Ківерцівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги.

О 00:20 працівники ДСНС локалізували пожежу, а ще за 10 хвилин ліквідували. Вогонь устиг пошкодити матрац та деякі хатні речі.

Причина пожежі встановлюється. За попередніми даними, лихо трапилося внаслідок необережного поводження з вогнем під час куріння.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні