Волинські надзвичайники витягнули з кюветів 9 автівок

0
-1
Волинські надзвичайники витягнули з кюветів 9 автівок
Волинські рятувальники допомогли водіям, які потрапили в скрутне становище на дорогах.

В середу, 4 січня, підрозділи пожежно-рятувальної служби УДСНС у Волинській області 9 разів виїжджали для надання допомоги водіям транспортних засобів, і надали допомогу 10 громадянам, - повідомляє прес-служба ДСНС.

Зокрема, о 7:30 бійці Державної пожежно-рятувальної частини №15(ДПРЧ) Локач пожежною автоцистерною підвищеної прохідності відбуксирували на рівну частину дороги вантажний автомобіль поблизу села Привітне Локачинського району.

О 10:30 відділення ДПРЧ-3 Рожища витягнули легковий автомобіль, що злетів у кювет та перекинувся на ділянці дороги Кременець-Козин.

О 15:30 відділення ДПРЧ-8 міста Камінь-Каширський відбуксирувало автомобіль поблизу села Сошично, а рятувальники ДПРЧ-17 смт Турійська надали допомогу водію мікроавтобуса (без пасажирів) поблизу села Копчів Турійського району.

Рятувальники Державного пожежно-рятувального поста №20 смт Торчин біля села Хорохорин витягнули вантажний автомобіль з напівпричепом, бійці ДПРЧ-5 міста Нововолинськ на вулиці Промисловій з кювету витягнули вантажний автомобіль з причепом, ДПРЧ-7 м.Володимир-Волинський біля села Новосілки Володимир-Волинського району відбуксирували вантажівку, а рятувальники ДПРЧ-11 Шацька в селі Положево надали допомогу водію легковика.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні