У святкові дні на Волині від обмороження постраждали 16 осіб

0
4
У святкові дні на Волині від обмороження постраждали 16 осіб
За вихідні на Волині побільшало людей, які постраждали від обмороження.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіли в Управлінні ДСНС у Волинській області.

За інформацією від надзвичайників, за 7-8 січня на автошляхах області із снігових заметів рятувальники дістали 4 автомобілі: один в Горохівському районі поблизу села Шклинь, та три автівки в Володимир-Волинському районі.

Також, у святкові дні пожежники ліквідовували дві пожежі: у Луцьку на вулиці Янки Купали, та в Старовижівському районі, в селі Нова Вижва. Загалом від вогню врятували двох людей. За попередньою інформацією, обидві пожежі трапилися через необережне поводження з пічним опаленням.

З початку року до лікарень області потрапило 20 пацієнтів з обмороженням, 16 з них – за 7-8 грудня. І це попри 33 стаціонарні пункти обігріву, які функціонують по всій області. До слова, майже за місяць роботи пунктів обігріву, ними скористалось всього 44 особи.

Управляння ДСНС у Волинській області просить волинян відповідально відноситись до збереження власної безпеки, пам’ятати про соціальну відповідальність та про те, що будь-які дії мають наслідки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні