--> Більше двохсот лучан поскаржились на відключення електрики | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Більше двохсот лучан поскаржились на відключення електрики

2
1
Більше двохсот лучан поскаржились на відключення електрики
За три тижні понад дві сотні лучан скаржились на відсутність електроенергії.

Про це стало відомо 24 січня пі час оперативної наради в Луцького міського голови.

Директор Центру надання адміністративних послуг Лариса Карп’як розповіла, що з 1 по 22 січня цього року до міської ради звернулись 246 лучан, які нарікали на відсутність електропостачання.

Остання викликана, як плановими, так і аварійними відключеннями.
Так 6-7 січня, через пошкодження обладнання на ТП-210 без електроенергії залишались мешканці таких вулиць: Дубнівська; Східна; Скрябіна; Вишнева; Садовського; Нікішева; Бородіна; Профспілкова; Ставки; Панаса Мирного; Прилуцька; Сонячна; Балакірєва; Привітна; Млинівська; Грекова.

7 січня через пошкодженням високовольтного трансформатора не було світла на вулицях Володимирська; Ковельська; Челюскіна.

8 січня через аварійне відключення лінії, залишались знеструмленими будинки на вулицях Заповітна; Чайковського; Кривий вал; Б.Хмельницького.

12 та 16 січня не було напруги на проспектах Волі, Перемоги, Президента Грушевського, вулицях Щепкіна, На таборищі, Степана Бандери, Шопена, Прогресу, Потапова, Шухевича, 8-го Березня, Саперів; Будівельників, Огієнка, Сенатора, Вавілов, Коперника, Привокзальна.

Про неодноразові відключення електроенергії повідомляли мешканці з вулиць: Берестечківська; Кленова; Соснова; Ковельська; Ясенова.

Зі слів чиновниці, аварійно-ремонтні роботи виконані працівниками Луцької міської філії ПАТ «Волиньобленерго»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відключають світло без попередження,диспетчери трубки не беруть,а "гаряча лінія" так звана,розмовляє заїждженою цитатою Вибачте за незручності.Такі гроші як ми сплачуємо за електроенергію,послуги мають бути кращими,21 ст. а послуги як в "совку".
Відповісти
Взагалі дуже часто почали вимикати світло. Особливо вночі, коли ніби непомітно. Але є побутова техніка, в приватних будинках оплювальні прилади стоять, які залежать від енергопостачання. За електрику платимо шалені кошти, коли будуть якісно надані послуги?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні