--> Грибок та розруха в комунальних закладах сільради під Луцьком | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Грибок та розруха в комунальних закладах сільради під Луцьком

3
1
Грибок та розруха в комунальних закладах сільради під Луцьком
Депутатська комісія Княгининівської сільської ради проінспектувала комунальні заклади ОТГ. В результаті були визначені об’єкти, які потрібно відремонтувати першочергово.

Про це написав на своїй сторніці в ФБ депутат ради, ресторатор Андрій Котищук.

"Тепер пропоную пограти в гру - ЯКБИ!
ЯКБИ - ми зробили ремонт в двох групах дитячого садка в с. Рокині, туди би пішли 74 дитини, які стоять на черзі в дитячий садок!
ЯКБИ - ми зробили опалення у клубі в с. Рокині, там би займалось 120 діток в музичній та танцювальній школі в теплі!
ЯКБИ - ми зробили отеплення та ремонт в клубі в с. Сирники там би проходило більше заходів і дітям було де провести дозвілля в зимовий час!
ЯКБИ - ми розвалили амбулаторію в с. Княгининок (Маяки) іншого варіанту там немає!!! І надали, або побудували інше приміщення то вона б приймала тисячі пацієнтів щороку в належних умовах!
ЯКБИ - ми зробили ремонт даху в середній школі с. Княгининок там би не йшов грибок і не падала стеля у класах де батьки!!! за власні кошти зробили ремонт!!!
Гру - ЯКБИ, можна продовжувати дуже довго!" - йдеться у дописі.

"На мою думку, сьогодні в сільській раді зібрались люди з великими амбіціями та бажанням працювати! Надіюсь у нас все вийде!!!", - написав депутат.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а до виборів голови отг все було добре
Відповісти
Це наслідки * роботи* шизофренічки Твердохліб.
Відповісти
Якшо ти дибіл,то поїдь в Олику і нехай тебе там закриють! А відносно ЯКБИ- якби в роті росли гриби... От якби Ярмольського і Ко взяли за яйця і повернули громаді все що ця шатія-братія сперла- Княгининківська громада стала б багатішою Луцька і Сярожа Григоренко нив би,щоби його причепили до Маяків!:)) А ти,ущербний, якщо не маєш звивин в голові,то краще не відкривай рота і не обсирай достойних людей,які прагнуть хоч щось зробити для громади!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні