--> Звідки взялася передсмертна записка і чому 13-річна волинянка потрапила в реанімацію. ПОДРОБИЦІ СКАНДАЛЬНОЇ ІСТОРІЇ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Звідки взялася передсмертна записка і чому 13-річна волинянка потрапила в реанімацію. ПОДРОБИЦІ СКАНДАЛЬНОЇ ІСТОРІЇ

30
4
Звідки взялася передсмертна записка і чому 13-річна волинянка потрапила в реанімацію. ПОДРОБИЦІ СКАНДАЛЬНОЇ ІСТОРІЇ
У середині січня 13-річна Надія Зубаль із села Топільно Рожищенсього району потрапила до реанімації. У результаті операції їй видалили 2/3 кишечника.

Дівчинка і її мама шокували Волинь заявами: дитину били однокласники, а директор, щоб не нести відповідальності за ситуацію, відправив малу до притулку. Там не зважали на постійні Надині скарги на біль в животі, годували но-шпою, а коли дівчинка геть втратила свідомість – нарешті викликали швидку.

Та горе-пригоди на цьому не закінчилися. За словами малої, після того, як їй видалили апендикс в райлікарні біль став ще більшим, а місцеві медики не зважали, кричали: замовкни, бо зараз прив'яжемо.

...В односельчан, педагогів, лікарів – інша версія історії. У ній головною героїнею усіх Надійкиних нещасть фігурує її мама. А ще – чисельні вітчими із незрозумілою репутацією та кримінальним минулим.


СУСІДСЬКИЙ СУД

У вечір 24 січня в сільській школі Топільного зібралося близько півсотні батьків школярів. Тема зборів: звинувачення їхніх дітей в образах, цькуванні і побитті 8-класниці Наді Зубаль. Настрій зборів: як же дістала всіх мама дівчинки Лариса!

«Тільки не подумайте, що я зібрав вас тут, щоб вчити, що говорити на камери», – відразу попередив присутніх директор школи Валентин Глушко. Історія набула розголосу і на ранок в селі чекали приїзду столичного телебачення. Ініціатор зустрічі запевнив: хоче тільки правди, але просить, щоб село нарешті «заговорило».

Для розмови про непросту для села ситуацію односельчан запросив директор місцевої школи Валентин Глушко
Для розмови про непросту для села ситуацію односельчан запросив директор місцевої школи Валентин Глушко

Уже з перших хвилин стало зрозуміло: Ларису Зубаль у селі не просто не люблять, а стараються обходити сто-десятою дорогою.

«Якось наші діти гралися на дорозі, дивлюся: мій Андрій пропав. Я гукаю – нема. Виходить з хати Зубалів їхня найменша дочка, 5 років, і каже, що мама Андрія в хаті закрила. Бо десь там побилися чи посварилися. Я – до хати, а вона не відкриває. Кажу: зараз подзвоню в міліцію! Випустила малого, ще й сміється: «То ми в зяті погралися». А через два дні до мене приїжджає соціальна служба і каже, що будуть мене позбавляти материнських прав, бо дитина в чужу хату влізла», – розповіла про один із інцидентів сусідка.

«Якщо розібратися, то мінімум четвертина села мала з Ларисою Зубаль якісь розборки. Слово скажеш, на подвір’я зайдеш, чи не дай Боже хтось дитину штурхне, зразу – міліція, прокуратура… А ми ж в селі живемо, часу на те все немає, то ніхто і не хоче з нею зв’язуватися», – підтвердив ситуацію один із місцевих.

Слово за словом, перейшли і до ситуації, яку Лариса Зубаль називає причиною появи передсмертної записки її доньки та причиною реанімації. Нагадаємо, у коментарях журналістам сама Надя розповідала, що у листопаді на одному з уроків її побили однокласники. Мовляв, кілька хлопців один за одним копали її в живіт, а вчителька – не зважала.

«18 листопада минулого року відбувся словесний інцидент між дітьми. Наголошую – словесний. Тому що все це було досліджено слідством. У той же момент Надя написала записку, що вона більше в школу не повернеться. Надя залишила школу, але протягом десяти хвилин та записка вже була в мене на столі, і ми виїхали шукати дівчинку. Попередили службу у справах неповнолітніх і дільничного. Ми чотири години шукали дитину, і слава Богу, знайшли живою. Після такого ми зобов’язані були повернути її або в сім’ю, або вилучати. В сім’ю – не могли, бо мама була в Польщі на заробітках. Доправили її в притулок. Медсестра оглянула її і підтвердила, що Надю привезли не побитою», – розповів Валентин Глушко.

До речі, за цей випадок батьки школярів понесли адміністративну відповідальність: заплатили по 280 гривень штрафу за те, що діти посеред уроку вживали лайливі слова. Хоча Надя теж брала участь у словесній перепалці, її мама штраф не платила. Як таке сталося? – Директор пояснює просто: мама на той час була у Польщі, а притягнути до відповідальності того, кого немає – нереально…

«Хто ж тоді відправив справу до поліції, якщо мами не було?» – дивуємося. Директор чесно зізнається, що він. Питання про те, чому покараними виявилися усі діти, крім Наді – лишається відкритим… Хоча ні. Логічною відповіддю напрошується оте попереднє пояснення: з Ларисою Зубаль ніхто не хоче зв’язуватися.

САМА ЗАТІЯЛА – САМА ПОПЛАТИТЬСЯ

Градус осуду та злості на односельчанку Ларису Зубаль на зборах – зашкалював. Жінці пригадали не один конфлікт і не одного співмешканця…

«Звідки взявся той її новий тюремщик? Чого міліція не знає? До мене приходять і питають, хто такий. А хіба то не міліції робота знати і мені ще розказати? У нас на «куткові» – 15 дітей. А він – хто знає, за що сидів. Може, за якесь розбещення, може, за вбивство…» – обурюється сусідка, і має в «запасі» не одну історію-підтвердження свого остраху.

Односельчани усі як один стверджують: Лариса сама затіяла колотнечу - сама і поплатиться
Односельчани усі як один стверджують: Лариса сама затіяла колотнечу - сама і поплатиться

«Йшла якось в магазин, Лариска на дорозі стояла. Вибігає з хати мала гола, до моєї мами побігла: подзвоніть в міліцію, бо мене дядько Андрій б’є», – пригадує жінка.

У приватних розмовах односельчани не бояться розказувати і страшніші історії: про загадкову смерть першого чоловіка, про не менш загадкову загибель його сестри, в дітей якої Лариса потім відсудила хату… про дитинку від цигана, яку жінка «заморила голодом», аби місцеві навіть забули, що таке було… про зґвалтування старшої доньки вітчимом, якого засудили на 9 років…

Із публікації в газеті ВІЧЕ від 2008 року
Із публікації в газеті ВІЧЕ від 2008 року

«Мене на сьогоднішній день вона абсолютно не цікавить як мама. Бо вона для мене – не мама, хоч я і не маю права такого говорити. Мене цікавить дитина. Вчора завезли ліків на три дні. Спілкувався із лікарем, він сказав, що стан Наді – стабільно важкий, але вдалося знизити температуру і вже деякі суміші вона споживає», – каже директор школи.

Проте не всі мешканці переймаються щирим співчуттям до дівчинки. Батько одного з хлопчиків, якого Надя звинуватила у побитті, не на жарт розгніваний, бо переконаний, що це – умисний наклеп. Каже: його син навіть пса ніколи не копнув, не те, що дівчинку…

«Моя думка: як мама – аферистка, так і діточок привчає. От: перед Богом хрещуся, що то її вплив», – переконаний чоловік.

«Її звинувачення не налазять ні на яку голову: я була в Польщі три місяці, а ви тут наробили невідомо що з моєю дитиною… Стільки бруду на нас вилили… Але слідство розбереться», – додає директор.

«ПРОБИВНА» МАМА

Із Ларисою Зубаль домовилися зустрітись в Рожищенському притулку. Сюди за час її поїздки на заробітки потрапила ще одна донька – Ліана. Дівчинка після 9 класу вступила до училища в Луцьку, проте навчання закинула, тож соціальна служба відправила її під опіку держави.

Перше особисте враження від Лариси дивує. Наслухавшись розповідей односельчан, уява мимоволі малює зовсім іншу картинку. Проте Лариса виявилась звичайною жінкою без жодних ознак неблагополучного життя…

«Пішла в фонд Палиці за допомогою. Кажу: так і так, хочу заяву написати… Питає жінка: «А ви хто?». Кажу, що мама. То вона на мене такі очі наставила як п’ять копійок. Дивиться перелякано і питає: «А ви що, п’єте?». Відповідаю, що ні. То вона розказує, що хвилин двадцять перед тим був директор, сказав, що я така пропаща, алкоголічка, всі гроші пропиваю, дітей не гляджу… Показала і що в інтернеті про мене пишуть… волосся дибом…» – розказує Лариса.

Лариса Зубаль із донькою Надією у лікарні
Лариса Зубаль із донькою Надією у лікарні

Тихим і аж надто спокійним, беземоційним голосом жінка переповіла свою версію стосунків з односельчанами. За її словами, у 2008 році безпідставно засудили її співмешканця, звинувативши в зґвалтуванні старшої доньки, хоча «дитина ціла була». А потім – поставили «клеймо» і почали цькувати.

Таке ж ставлення перекинулося і на дітей Лариси, яких у неї – п’ятеро.

«В школі батюшкін синочок і ще два дибіла трусили своїми… і казали дитині: «отсоси». То нормально?» – переповідає жінка ставлення дітей до її старшої доньки, яка стала жертвою зґвалтування (суд все-таки визнав, що такий факт був і засудив вітчима).

За словами Лариси, після того інциденту вона для всіх стала «така-пресяка» і на всі її звернення, щоб перестали цькувати дітей тільки й чула, що «сама винувата, що до такого довела».

«Писала в прокуратуру – директор «відмазав». Їздила в Луцьк – знову «відмазали». То я поїхала в Київ до президента, тоді був Ющенко. Дали приказ розібратися, то з Луцька прокуроршу направили, вона «пьору» всім як дала!..» – розказує жінка, яскраво ілюструючи свій «норов». І додає: директору наказали з нею примиритися, інакше його б засудили за те, що намовляв проти неї батьків і вчителів.

ПОБОЇ – ІЗ ПЕРШИХ КЛАСІВ

За словами Лариси, в школі ображали не тільки старшу доньку Світлану, а й середню – Надю. До розмови у притулку долучилася й Ліана (теж старша за Надю сестра).

«Як я пішла вчитися в училище в Луцьк, Надя переказувала, що хлопці потирали руки: вже не буде Ліани, то будемо тебе бити. Вона завжди жалілася, просила, щоб я приїхала з училища, заступилася. Тим хлопцям не можна було ради дати, вони постійно її били… А вчителі тільки казали: та то ж діти, посваряться – помиряться», – каже сестра.

Разом із мамою пригадують, як Надю побили ще в третьому класі.

«Привели Надю під руки, кров’ю ригала… Ті самі хлопці, що і цього разу. Так відмолотили її… Викликала швидку. Коли приїхали, питаю, хто з лікарів зараз на чергуванні. Сказали, що Солодуха. А він мені чоловіка вгробив, і я не захотіла вести дитину в лікарню. Поїхали на молитву, у мене тоді крепка така віра була», – Лариса свого часу тісно спілкувалася з п’ятидесятниками, і пригадує ту історію, як «зцілення дитини Богом».

Мама каже, що доньку ображали із перших класів. Як і інших її дітей
Мама каже, що доньку ображали із перших класів. Як і інших її дітей

За словами Лариси, вона після цього випадку зверталася до директора, але коли той почув про «зцілення від молитви», то вирішив, що в жінки «не всі вдома».

Під час чергового конфлікту у школі минулого листопада, Лариса була в Польщі на заробітках.

«Через тиждень мені подзвонила Ліана, що директор Надю в притулок відправив. Питаю: чого? Каже, що хлопці знову побили, а вона написала записку і хотіла йти втопитися», – пригадує мама.

За її словами, повернутися відразу не могла, бо не мала тоді грошей. Приїхала, коли Надя вже була в реанімації.

Ліана також додає: коли були у притулку, Надя весь час скаржилася на біль в животі, але ніхто не реагував, давали таблетки. А медогляд при поступанні у притулок, за її словами – формальність: «Мені глянули живіт, руки, ще лор дивився… а так – щолк, щолк – підписи поставили, і все. Це так всім», – переконує дівчина.

Тим не менше, лікарі офіційно заявили, що операцію Наді довелося робити не через побої: у неї виявили перекрут кишківника з некрозом і кісту. Тим не менше, мама вірить у власну версію історії і переконана, що доньку побили, а «директор те все «замилив».

ЧОЛОВІК ПОКИНУВ…

Попри таку кількість нещасть, які мама розповіла про своїх доньок, перше, на що вона поскаржилася при зустрічі – через підняту у селі бучу її покинув чоловік… «Сказав: я з такими придурками не хочу мати діла», – емоційно розповіла Лариса.

А ще – взялася розпитувати Ліану про їхні стосунки із вітчимом.

«Баба не хотіла, щоб він з нами жив, то постійно підмовляла: кажіть, що він вас б’є. Але він один раз тільки Наді затріщину дав, і то – несильно», – каже дівчина.

«Я сварила його, бо ж вдарив ні за що: стіл майонезом вимазала… Але то один раз було, вони більше з Ліаною сварилися, бо вона в нас така – палець до рота не клади», – розказує мати.

У Ліани – своя історія. В школі кажуть, що із доньок Лариси вона одна – «з характером», «постояти за себе могла», «діти її боялися»… Проте характер, який захистив від нападів односельчан, надалі не допоміг, а швидше – навпаки: привів у притулок.

Мати обіцяє забрати дівчинку, а тим часом вона із сльозами на очах розповідає про жахливі умови життя в Рожищенському притулку: затріщини від наглядачів, загратовані вікна без ручок, сирий буряк на обід і моркву в чаї… Та життя у притулку – то інша історія, про яку – у наступних публікаціях на «Волинь24».

Людмила ЯВОРСЬКА («Волинь24»)

Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще та мамаша! Дітей рятувати треба
Відповісти
Сусідів спитай - вони розкажуть
Відповісти
Мати сука.
Відповісти
Соціальні служби та відділ освіти повинні розбиратися, а не спихувати на поліцію та батьків.
Відповісти
Ну так. В нас же всі повинні дивитись за дітьми, крім батьків. Їх функція - настругати дітей, а там трава не рости. І всі винні в тому, що мама ніяк "кохання" знайти не може. Перепрошую, розбиратися в чому??
Відповісти
Мати стерво ще те, багатьом сала за шкуру залила...і дітей вчить брехні та наклепам...її в Психлікарню помістити потрібно
Відповісти
Ніхто з тією матір'ю дійсності діла не хоче мати.Неодному погрожує як не худобу потравити то в колодязь щось підлити.Срашна то людина.Якщо першого її хахаля допомогла посадити,за згвалтування,бабуся(Лорчина мама)вступившись за внучку,то тепер вона цього незробить тому що залякали стареньку теперешній хахаль-зек і дочка-приставлявши ніж до горла.В цьому признавалася старенька сусідам.
Відповісти
А дочка Ліана теж із кримінальним минулим, влітку 2016 р. Здійснила крадіжку чужого майна!!!! Зразкова сімейка Зубалів!
Відповісти
Люда, класний матеріал!
Відповісти
сімя дивакувата. мати обманює на кожному слові і доньки такі ж. в неї одне в голові - погасити кредити які набрала і шоб хахаль любив, а все решта - це дрібниці. Гроші збирає на суму для погашення кредиту, а Світлана ходить в осінніх кросівках
Відповісти
а чому не забирає Ліану з питулку?????
Відповісти
Ларисо, якщо брешеш то вже всім говори однаково. А то твій так званий чоловік то Ліану лише раз ударив то Наді затріщину подарував. А так святий і мати через вікно від нього боса не вискакувала. Покайся і повернися до Бога.
Відповісти
Бачивши її перед заробітками вона худішою в рази була,дивлячись на зроблене фото -нормально набрала ввазі.Це що на заробітках так Поляки добре кормлять чи може з голоду так опухла.Сто відсотків правду місцеві кажуть що сиділа в коханого-зека на хаті в Голобах.
Відповісти
як же вам не соромно бидляки ви сільські.накинулись на дитину -і 100% навіть ніхто не спитав і не поспівчував дівчинці.а тільки як тоті свині копирсаєтесь у чужому.Хтось бодай допоміг дітям?Щось зробив*?бив на сполох*?так ні тепер маму обсираєте,клеймуєте її.обзиваєте--і певне у Бога вірите?Може мама й не свята-але от так обзивати дітей,оббріхувати ..як вам не соромно-фарисеї.Більш ніж впевнена що дитину таки побили ваші виродки,бо бачу вас тут виродків нелюдів.
Відповісти
Уляночко, до вашого відома, саме ці бидлякі і нелюди, збирають гроші на ліки для Надійки. Тут ідеться про те, що мамі ніхто не довіряє, діти для неї на останньому місці, вона в дитини в лікарні була лишень два рази і то журналістами, тим часом як нелюди купують і відвозять ліки до лікарні, щоб врятувати дівчинку. А де ті гроші, які небайдужі скидали на карточку мамі? До мами тут багато питань і повірте для села Топільне вона аж ніяк не жертва, а справжній терорист. І коли не знаєте ситуації не кидайкесь такими словами, побійтесь Бога!
Відповісти
Людино добра шо ти тут причитаєш???Ти біля її жиеш??Я от живу і все це правда.Мама і діти ще ті,одна баба адекват.І НАРЕШТІ ТЕПЕР ХОЧ ПРАВДУ ПОКАЖУТЬ І РОЗКАЖУТЬ ПРО ЇЇ.бо усім терпець вже увірвався.
Відповісти
Я не "місцева", не знайома особисто ні з дівчинкою, ні її мамою, ні родиною, але хочу сказати усім "розумникам", в т.ч. й директору і педагогічному колективу тієї горе-школи: так, можливо дана сім'я й неблагополучна, але мова тут зовсім про інше. Річ йде не про маму, а про дитину, дівчинку, яка назавжди лишилася інвалідом через дитячу жорстокість і недбалість та байдужість дорослих!!!
Я особисто так бачу ситуацію: діти знущалися з дівчинки саме тому, що вона з такої сім'ї, тому, що не могла постояти за себе. А особливу жорстокість дітей, думаю, кожен з нас знає, бо це було ще "за царя Гороха" в усіх школах: від інтернатів до зразкових гімназій. Діти були і є жорстокими, тому що народжуються, виховуються (чи то пак не виховуються, а пускаються "на самотік") і зростають у нашому далеко не ідеальному, цинічному, ущербному суспільстві...
Однозначно - потрібно розібратися, знайти реальних винних і притягнути до відповідальності та найсуворішої міри покарання з усіх можливих - і дирекцію, і вчительку, і дітей та їх батьків, і керівництво інтернату, і медичний персонал районної лікарні, і вітчима. Бо там, я так бачу, "рука руку миє" і одні прикривають інших, бо куди легше зацькувати дитину і списати все на "неблагополучність" родини.
Інакше - чи гідні ми зватися людьми, якщо закриємо на все це очі, "покудахтаємо" день-два і забудемо уже за місяць?..
Відповісти
І знову теж саме, ви що насправді вірите в те, що крім Лариси в селі немає адикватних людей? я згідна з тим, що діти часами бувають жорстокими, та це не той варіант, Ларисині діти якщо й були десь жертвами то тільки в своїй сім'ї і аж ніяк не в школі.
Відповісти
Школа там хороша і хороший колектив, директор переймається дітьми, як своїми. І Надійку постійно провідував і в лікарні, і в інтернаті, а коли у дівчинки був день народження, щоб дитина не відчувала себе покинутою, організував весь клас і відвз їх в притулок до Надійки, де влаштували свято до дня її народження.Мамі повідомили, що її дитя в притулку, а вона не приїхала? Як то? Мені теж часами дводиться їздити на заробітки, та коли б мені повідомили, що моя дитина в притулку,чи у неї якісь проблеми все кинула б і на крилах полетіла, їша б, бігла, першим ділом килулася б свою дитину рятувати. Чи будь яка адекватна мама зробила б по іншому?
Не хочеться виливати весь бруд , тобто розповідати про всі мамині гріхі, бо вони дуже страшні, що аж говорити страшно й гидко, тут в коментах далеко не все, та як вийде все на верх, то в любей волосся стане дибом
Відповісти
Цікаво які ж я правила порушила, що видалили мої коментарі, де я відповіла Уляні та "до усіх місцевих" Написала, що не може бути одна людина добра, а всі лихі, що хороша там школа і гарний колектив, що директор не одноразово провідував дитину в притулку і в лікарні переймався її станом. Якесь предвзяте у вас ставлення шановна редакціє! Чомусь ви не видалили коментар пані Уляни де вона обливає брудом усіх за те, що немають довіри до цієї горе-матері. Тут не йдеться про те що дитина не потребує допомоги, потребує та ще й якої, лікування дороговартісне і тривале, ми говорим про те що коли кошти попадуть в руки мами то до дитини наврят чи дійдуть.
Відповісти
Ніхто не видаляв жодного коментаря під цією публікацією. Ретельно стежу, бо тема дуже "дражлива". Мабуть, якісь технічні збої.
Відповісти
Історія мутна. Єдине кого шкода - дітей. Також дивує кількість г*вна, яке ллється в коментарях від "односільчан". Тепер розумію, чому вас, жителів села, обзивають "селюками" - ви того гідні, як ніхто інший.
Відповісти
Справді, що то в нас за народ, як не зроби лишишся "селюком" . Кажеж правду хриново, замовчуєш теж не добре. Тепер розумію чому нас називають хохлами
Відповісти
Мама два місяця сиділа хто зна де нічого незважаючи про Надійку! це стидно говоррити Мати немає душі ! Чому це мама Надійки неприїхала до неї як взнала що її донька перебуває в притулку!!!
Відповісти
Попри все горе у сім'ї,ця горе мати що має збирати кожну пожертвувану копійчину на лікування дочки у Києві,то вона сьогодні заходилася встановлювати супутникове телебачення.От нащо ідуть гроші!
Відповісти
Ви всі пишете що погана мати , а В кого такої ситуації не було той не знає . У мене подібна ситуація. У нас В сусідньому селі хлопчик приблизно 14-16 років через конфлікти В школі пішов з уроків у інше село і В той момент їхав поїзд він стрибнув і все дитини немає.
Відповісти
> HAPPY DAY!
>
> Вам необхідні особистий і бізнес або фінансування
> Інвестиції, без стресу і швидкого затвердження? Якщо так,
> Зв'яжіться з нами сьогодні, тому що ми пропонуємо
> Кредит по процентній ставці, яка погашення на 2%.
> Наші фінанси гарантовано і безпечно. щастя клієнта
> Ми наша сила. кредит в розмірі $ 5000 - $ +1000000,000, USD євро і фунтів стерлінгів, тепер доступно
> Це бізнес, особистий, будинок, подорожі та
   Студентські кредити Etc
> Зацікавлені особи повинні зв'язатися зі мною по електронній пошті для отримання додаткової інформації:
> Електронна пошта: georgelucy007@gmail.com
>
> Заповніть форму заявки нижче:
> Нанесення
> Ім'я заявника: _________
> Пол: _________
> Контакт Адреса: ________
> Країна: _______
> Сума, необхідна як кредит: _________
> Кредит Тривалість: ________
> Мета позики: _________
> Мобільний телефон: ______
> Kin: ______
> Рід занять: ______
> Контактна адреса електронної пошти: __________
> Ніколи не застосовується для кредиту раніше? _______
> ============================
> Ми негайно чекаємо вашого термінового відповіді.
> Привіт
Відповісти
Я приватний кредитор, Вам потрібен законний, чесний, авторитетний і швидкий кредит? Я можу допомогти вам 100% гарантії кредиту, я пропоную бізнес та індивідуальний кредит, більше ми також фінансування всіх видів проектів. Для отримання більш докладної інформації зв'яжіться з нами за адресою: blessingfirm@yahoo.com

Веб-сайт: www.angelinvestmentnetwork.co
E-mail: blessingfirm@yahoo.com
Телефон: + 1309-598-0576

З найкращими побажаннями
Г-жа blessingfirm@yahoo.com
Відповісти
Мене звуть містер Картер Коллінз, Я приватний кредитор, який видає
кредит приватних і корпоративних осіб. Ви були відхилені
так багато банків? Чи потрібно фінансування для створення вашого бізнесу? робити
Вам потрібно фінансування для розширення вашого бізнесу? Або вам потрібно
персональний кредит?. зв'яжіться з нами :: cartercreditunionoffer.link@gmail.com

ФОРМА DATA позичальника

1) ВАШЕ ІМ'Я:
2) Пол:
3) ВАША КРАЇНА:
4) ВАША ПРОФЕСІЯ:
5) Ваш сімейний стан:
6) ТЕЛЕФОН:
7) ЩОМІСЯЧНИЙ ДОХІД:
8) АДРЕСА:
9) МЕТА:
10) КРЕДИТНИЙ ЗАПИТ:
11) КРЕДИТНА ТРИВАЛІСТЬ:

зв'яжіться з нами :: cartercreditunionoffer.link@gmail.com
З найкращими побажаннями
Г-н Картер Коллінз
Відповісти
Здравствуйте, Містер / місіс
Легко отримати доступ до забезпечених справжнього онлайн коштів послуг на послугами
процентна ставка лише 3%. Подати заявку на наступні кредиту.
Персональні кредити (безпечний і незабезпечених)
Бізнес-кредити (безпечний і незабезпечених)
Позики консолідації та багато іншого.
Ми сертифіковані, достовірної, надійної, швидко й динамічний.
Якщо ви зацікавлені, зв'яжіться з нами для отримання додаткової інформації. favourloaninvestor@Gmail.com favourloaninvestor@yahoo.com
З роду побажаннями користь кредиту інвестора INC
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні