--> У Луганську ліквідували ще одного з ватажків так званої «ЛНР» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луганську ліквідували ще одного з ватажків так званої «ЛНР»

4
6
У Луганську ліквідували ще одного з ватажків так званої «ЛНР»
Внаслідок вибуху автомобіля в центрі Луганська в суботу ліквідовано "начальника управління народної міліції" терористичної організації "ЛНР" Олега Анащенка.

У "ЛНР" цей інцидент вже встигли назвати "терактом", - повідомляє УНІАН.

Знищений у Луганську "начальник "міліції "ЛНР" Олег Анащенко був найбільш близький до російського військового командування, мав самостійні контакти, зв'язки.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише журналіст Юрій Бутусов.

"За своїм впливом серед силовиків "ЛНР" наразі з Анащенком змагався тільки "начальник "Міністерства державної безпеки "ЛНР" Леонід Пасічник", - зазначив він.

"Анащенко міг бути одним з найбільш ймовірних кандидатів для заміщення непопулярного Плотницького. Але вже не стане", - наголосив журналіст.

Тепер, продовжив Бутусов, у "керівництві "ЛНР" залишилося тільки дві фігури, які самостійних впливають на силовиків та мають самостійні контакти з російськими "кураторами", - це Плотницький і Пасічник.

"Та щось підказує, що розбирання бандитів у Луганську будуть продовжуватися, поки хтось із них не добереться до свого суперника", - вважає він.

Також стало відомо, що так званого «начальника управління народної міліції» терористичної організації «Луганська народна республіка» Олега Анащенка ліквідовано за наказом ватажка терористів Ігоря Плотницького.

Про це громадський активіст, співголова ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов повідомив у Facebook.

"Сьогодні о 7.50 у тимчасово окупованому Луганську в районі кварталу Мирний в результаті підриву автомобіля був ліквідований начальник управління так званої «народної міліції» самопроголошеної ЛНР полковник Анащенко. За повідомленнями з місця подій, у підірваному автомобілі. крім Анащенка, знаходився ще один чоловік. Він також загинув", - написав Снєгирьов.

За його словами, офіційний представник так званої «народної міліції» підполковник Марочко заявив, що «теракт здійснений українськими спецслужбами з метою дестабілізації обстановки в республіці».

"Утім, незважаючи на гучні заяви лідера терористів, за інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ «Права Справа», саме за наказом Плотницького був ліквідований полковник Анащенко. Справа в тім, що Анащенко був фігурантом справи про так званий «державний переворот» проти глави ЛНР Плотницького", - зазначив Снєгирьов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сєпаряку на гіляку!
Відповісти
так Анищенку и надо. Все знают что он интриган и корыстолюбец. Имел виды на должность Главы ЛНР, вот только не так прост Плотницкий, что б прощелкать такого конкурента. У Игорька прям нюх на таких людей. Он их быстро успокаивает на век
Відповісти
Как и многие наши украинцы искал как поехать в Польшу и найти работу.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много фильмов на Youtube, но больше всего мне понравился ресурс https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом работы в Польше. Так же узнал как сделать документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/rabota/rabota-montazhnikom-natyazhnyx-potolkov-v-polshe-v-2017-godu.html
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/polskij-kalendar-na-2017-rik-v-polshhi.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/yaka-bude-pogoda-na-pasxu-2019-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/minimalnaya-zarplata-v-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні