Гроші наперед: як учасники АТО купуватимуть квартири у Луцьку

0
-4
Гроші наперед: як учасники АТО купуватимуть квартири у Луцьку
Лучани-учасники АТО самостійно обиратимуть квартири, які хочуть придбати, вноситимуть гроші на банківський рахунок, а вже тоді долучатиметься мерія.

Про це стало відомо 15 лютого під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

На найближчій сесії Луцької міської ради депутати можуть внести зміни до «Програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, інвалідів війни, які були призвані на військову службу по мобілізації для участі в проведенні антитерористичної операції, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти військовослужбовців зазначених категорій на 2017-2019 роки».

Зокрема, згідно з цією програмою, учасники АТО зможуть купувати квартири на умовах співфінансування з міського бюджету.
На практиці це виглядатиме так: учасник АТО обирає квартиру, вносить 50% її вартості на банківський рахунок, а тоді ще 25 або 50% (залежно від того, чи є інші джерела) вартості житла оплачують з міського бюджету.

Нагадаємо, це правило працює для квартир площею до 50 квадратних метрів. Якщо ж квартира буде більшою, за додаткові «квадрати» родині учасника АТО доведеться заплатити самостійно.

«Волинь24» раніше повідомляло, що на обліку в луцькій мерії перебуває близько 200 сімей учасників АТО, які потребують житла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні