--> У Луцьку Брати Капранови дітям презентували книгу про незалежність | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку Брати Капранови дітям презентували книгу про незалежність

0
4
У Луцьку Брати Капранови дітям презентували книгу про незалежність
У Луцьку в центральній бібліотеці для дітей відбулась зустріч з письменниками, видавцями Братами Капрановими.

У п'ятницю, 17 лютого, Капранови презентували книгу «Мальована історія незалежності України» для молоді. Про це інформує директор центральної бібліотеки для дітей Ніна Бочарова, - пише Волинська правда.

На початку зустрічі директор ознайомила присутніх з творчим книжковим доробком письменників, розповіла про деякі біографічні моменти їх життя.

Брати Капранови Віталій та Дмитро, написали історію України більш зрозумілою і яку, як визнали самі присутні, можна успішно використати для підготовки до здачі ЗНО.

Короткий і зрозумілий виклад подій минулого разом із мальованими історіями дозволить читачам легко зорієнтуватися у такому складному питанні, як походження Української держави та боротьби за її встановлення.

У цій книзі використані портрети історичних персонажів, які малював рівненський музикант і художник, фронтмен гурту «От Вінта» Юрій Журавель.

А по закінченню презентації учасники творчої зустрічі мали можливість придбати книги з автографами від Віталія та Дмитра Капранових.

Така зустріч відбувалась в рамках бібліотечної програми «Літературне відкриття».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні