У луцькому «ПортCity» провели козацькі бої

0
-4
У луцькому «ПортCity» провели козацькі бої
Міжнародний турнір із козацького двобою - на арені розваг у «Generator City».

18-го лютого у Луцьку провели міжнародний турнір з козацького двобою, пише «Волинський інформаційний портал».

Участь у видовищних змаганнях взяло 25 команд: Україна, Білорусь, литва, Узбекистан, Азербайджан, Туреччина… Адреналін, емоції, розчарування від поразок і радість перемог – на арені розваг «Generator City» вирували пристрасті.

Україну у турнірі «PRIDE–2017» представляли учасники з Луцька, Вінниці, Хмельницького, Рівного, Львова, Одеси, Дніпра, Києва. Уранці змагалися між собою молодші козаки, після 22 години – спортсмени старших вікових категорій.

Так, у категорії віком від 19 років перемогу у козацьких двобоях здобули: Вадим Сакал (Тульчин, вагова категорія 61 кілограм); Олексій Андрусик (Луцьк, 70 кілограмів); Олег Нагорний (Вінниця, 84 кілограми); Ільгар Гусейнов (Азербайджан, 93 кілограми); Федір Репков (Луцьк, понад 93 кілограми).

Окрім власне боїв, увечері на арені розваг «Generator City» відбулися покази одягу від модельного агентства Марини Занюк.

Кошти, вилучені від продажу вхідних квитків на вечірню програму, організатори спрямують на придбання спортивного інвентарю для Волинської федерації козацького двобою.

Фото «Волинського інформаційного порталу» та зі сторінки «ПортCity» у «ВК».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні