--> У Луцьку відкрився новий ресторан «Чевермето» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку відкрився новий ресторан «Чевермето»

15
42
У Луцьку відкрився новий ресторан «Чевермето»
– Тут можна хоч оркестр! - директор нового ресторану «Чевермето» Володимир Якимчук демонструє круту перевагу свого закладу: літню терасу, яку тут прозвали «Колізеєм» . Величезну, простору і водночас затишну.

Мережа «Чевермето» росте: новий ресторан болгарської кухні відкрився у Луцьку на вулиці Дубнівській, 99а, віддалік від міської метушні. Тут купа місця, «повний фарш» для бенкетів, є навіть сауна і готель.

Чи не вперше лучани і гості міста дістали можливість масштабно гуляти людні весілля зі справжньою болгарською кухнею і колоритом.

Є у «Чевермето» і своя зимова родзинка – утеплені альтанки. Затишні, просторі, з новими меблями, телевізором, з можливість як замовити стіл у ресторані, так і приїхати «зі своїм». Одним словом: тут тобі і болгарська гостинність, і європейський сервіс.


В АЛЬТАНКАХ ТЕПЛО І ДОБРЕ

Ресторан розрахований на 100-120 місць. На літній терасі можна без проблем накрити столи і на дві сотні гостей. В приміщенні є ще два бенкетних зали для компанії з 15-20 чоловік. А у дворі – п'ять закритих утеплених альтанок.



– Особливо наші гості люблять бувати у нас, коли йде сніг. Сидиш у теплі – і милуєшся природою, - каже директор ресторану.

Альтанку можна орендувати, привізши свої харчі. А можна замовити стіл у ресторані.

І навіть якщо гості приїздять «зі своїм», персонал «Чевермето» сервірує стіл, надає скатертину, серветки та посуд.

Крім того, можна взяти в користування безкоштовно мангал. За словами Володимира Якимчука, мангали у «Чевермето» виготовлені з якісної сталі і за спеціальною безпечною технологією. У таких мангалах не нагріваються зовнішні стінки – не обпечешся.



ОСОБЛИВЕ БОЛГАРСЬКЕ МЕНЮ

- Багато хто думає, що працювати із м’ясом просто. Втім, тут – безліч секретів і тонкощів, - каже директор «Чевермето» і, хитро посміхнувшись, запитує: от як думаєте, на чому найкраще готувати шашлик?

– Та на дровах, - не задумуючись кажемо.

– Е, ні. Найкращий шашлик – приготований на деревному вугіллі. Такий і не підгорає, і пропікається краще…

У ресторані – більше 30 страв із м'яса. Є свинина, птиця, яловичина, телятина. Готують на грилі, тушать, печуть, смажать… Окремий розділ меню - страви з риби.

Свіже м’ясо для ресторану постачають місцеві виробники – давні, перевірені, з якими ресторан працює не перший рік.

– Вони вже знають, що нам потрібне тільки найсвіжіше м’ясо. По-іншому ми не працюємо», - каже Володимир Якимчук.

Окрема тема – соуси та маринади. Те, що додає стравам ні на що неподібного аромату, смакових відтінків і нюансів. Вони у «Чевермето» - автентичні болгарські, привезені просто «звідти». І навіть якщо готують їх у ресторані – то тільки за традиційними болгарськими рецептами.



* * *

Гості «Чевермето» уже звикли, що частенько їжу для них готують на відкритому вогні, і так, аби людина добре бачила увесь процес.

– З весни на вулиці працюватиме повноцінна кухня: піч на дровах, казан, вертел… Буде таке собі щоденне і цікаве кулінарне шоу, - обіцяє директор «Чевермето».

Тим часом повз нас постійно снують офіціанти – носять страви в альтанки. Схоже, лучани оцінили «фішку»: посидіти в теплі, й водночас бути фактично на лоні зимової природи. Чим не повноцінний відпочинок, ще й за 15 хвилин їзди від центру міста?!

Ірина КОСТЮК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
42

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Класно. Обовязково потрібно відвідати
Відповісти
Ти відвідай,,але не забудь,що там колись люди сильно потравилися!!
Відповісти
Нічого особливого,звичайна кухня,ніяка не болгарська.
Відповісти
Щось я не бачу адреси...
Відповісти
http://joxi.ru/nAyQZywsPY7jAZ
Відповісти
Дубнівська 99а
Відповісти
Це на території колишнього Амексіма.
Відповісти
Дубнівська ,99 а
Відповісти
Цікаво, а яка ціна на бронь альтанки, якщо зі своїм?
Відповісти
Якщо з сусідами поділишся, то безкоштовно)
Відповісти
Якщо сусіди хороші, то чому б не поділитись;)
Відповісти
Людям аби халява))))
Відповісти
Ресторан (067) 447 04 79
Відповісти
Шановні гості !!! У нас змінилися правила і умови альтанок!
Альтанки не здаються в оренду! Зі своїми шашликами та будь - якими іншими стравами ЗАБОРОНЕНО !
Ми із задоволенням і нетерпінням чекаємо вас на наш соковитий , смачний шашлик , та безліч інших страв болгарської кухні.
Дякуємо за розуміння
Відповісти
Цей Якимчук бидло ще те,,,і в кухні він повний 0 ,бож без болгарів нічого не може,,ні стейк хаус не відкрив,не піцерії,,йолуп повний.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні