--> Волинська бюрократія: дівчину «посилають» до Києва, щоб відновити студентський | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинська бюрократія: дівчину «посилають» до Києва, щоб відновити студентський

0
17
Волинська бюрократія: дівчину «посилають» до Києва, щоб відновити студентський
У Луцьку студентка обурюється бюрократією в поліції, бо не може відновити студентський квиток.

Про це Вікторія Махновська написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Почну з того, що хочу відновити студентський квиток. Для цього треба довідка. Ходила сьогодні до Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області, хотіла отримати довідку про втрачений студентський (його потягнули в Києві разом з гаманцем). Там же (у Києві) я писала заяву у поліцію про крадіжку/втрату/свою біду.
Вирізка з газети про втрату документа є. Зараз для того щоб отримати довідку про те, що студентський ДІЙСНО втрачений маю або (увага!) ЇХАТИ до Києва, або набридати телефонними дзвінками київських поліцейських, щоб вони мені якимсь чином надіслали ту кляту довідку", - йдеться у дописі.

"Запитання на засипку: для чого так ускладнювати роботу? Невже немає в поліції корпоративної загальної всеукраїнської онлайн-бази? І коли ми відійдемо від схеми з цими папірцями? XXI століття надворі", - обурюється дівчина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні