--> У Києві пройшли маршем секс-працівники | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Києві пройшли маршем секс-працівники

1
0
У Києві пройшли маршем секс-працівники
У Міжнародний день прав секс-працівників вперше в Україні декілька десятків громадських активістів, працівниць та працівників секс-індустрії за підтримки правозахисників взяли участь у “Марші секс-працівників” з вимогою скасувати адміністративну відповідальність за заняття проституцією.

Про це повідомляє кореспондент УНН.

Люди влаштували акцію з метою привернути увагу високопосадовців до проблеми порушення прав секс-працівників та випадків насильства.

У руках учасники маршу тримали плакати з написами “Моя робота – мій вибір!”, “СЕКС-робота – також робота!”, “Податки замість штрафів!”.

“Стаття 181-1 адмінкодексу сьогодні продовжує використовуватися виключно як репресивний інструмент корупції, вимагання, шантажу та насильства”, ‒ заявила лідер руху за права секс-працівників Юлія Дорохова.

Крім того, в активістів були з собою червоні парасольки та будівельні каски, маски, “посвідчення секс-працівників”, а також деякимими елементами професійного “спецодягу”.

Учасники маршу пройшли мовчазною мирною ходою урядовим кварталом від Верховної Ради повз будівлю Кабінету Міністрів, завершивши марш під Адміністрацією Президента України на вулиці Банковій.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Куда катиться Украина? В АД!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні