--> У Ковелі дружинам Героїв подарували «День краси» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі дружинам Героїв подарували «День краси»

0
-3
У Ковелі дружинам Героїв подарували «День краси»
У Ковелі до Міжнародного жіночого дня реалізували проект "День краси для дружин Героїв".

З ініціативи волонтерів Налалії Попової та Людмили Савіної, за підтримки майстрів краси ковельчанки, які втратили чоловіків в зоні АТО, релаксували у перукарських кріслах, - інформує офіційний сайт Ковельської міської ради.

Хтось з них, можливо, вперше в житті зробив професійний макіяж, а комусь подарували чудовий манікюр.

А ввечері на красунь чекав приємний сюрприз. Власники ковельського кафе запросили жінок на зустріч у колі друзів. Для них створили по-домашньому теплу атмосферу, люб'язно накрили гостинний стіл з українськими варениками, солодощами та іншими смаколиками.

Молода та креативна фотограф Галина Ткачук зафіксувала на камеру щасливі моменти, які в цей день перукарі та візажисти від душі дарували ковельчанкам.

До привітань у дружньому форматі долучився військовий комісар Ковельського обєднаного міського військкомату Сергій Гладун. Він побажав жінкам удачі, молодості, прихильності долі та запевнив їх у своїй підтримці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні