--> По всьому Нововолинську відключили гарячу воду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

По всьому Нововолинську відключили гарячу воду

1
-7
По всьому Нововолинську відключили гарячу воду
Із багатомільйонними боргами у Нововолинську та селищі Благодатне завершили опалювальний сезон.

Відповідне рішення ухвалив виконком міської ради. Усі котельні, за винятком центральної міської лікарні, виведені з експлуатації і опломбовані, - повідомляє Волинське телебачення.

Майже на два тижні раніше запланованого терміну завершили опалювальний період Нововолинську. Припинене також постачання населенню гарячої води.

Про попередні підсумки сезону йшлося на прес-конференції заступника міського голови Володимира Рожелюка і директора підприємства «Нововолинськтеплокомуненерго» Анатолія Гаврилюка.

«Це пов’язано не стільки з тим, що температура середньодобова більше 8 градусів, а й з тим, що немає лімітів на газ на квітень. Котельня, яка працює на твердому паливі, на дровах, в лікарні, тільки призупинить роботу, бо ще прогнозується невеличке похолодання в кінці тижня, й потрібно, щоб хворі й породіллі були в комфортних умовах. А по місту опалювальний сезон припиняється»– повідомив заступник міського голови Володимир Рожелюк.

До слова, у Нововолинську і селищі Благодатному діють 6 котелень. Протягом опалювального періоду вони використали 17 мільйонів кубів газу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нормально,коли в шахтарському містечку - використовують газ, в якості палива?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні