В Сумській області шахрай під виглядом лікаря обікрав пенсіонера

0
1
В Сумській області шахрай під виглядом лікаря обікрав пенсіонера
До правоохоронцiв звернувся 76-рiчний житель Шостки й повiдомив, що в нього вкрали останнi заощадження, пише газета "Експрес".

За словами пенсiонера, того дня в його дверi постукав невiдомий.

"Добрий день, я лiкар, проводжу огляд населення. Розкажiть, якi у вас скарги на здоров'я, i я допоможу вам їх позбутись", - з люб'язною усмiшкою сказав пройдисвiт.

Господар впустив непроханого гостя, той одразу ж запропонував старенькому вимiряти тиск. Тодi озвучив дiагноз i розписав стратегiю лiкування. За що запросив тисячу гривень. Пенсiонер скривився, мовляв, не має можливостi оплатити такi дорогi послуги.

"Ну тодi бодай за огляд розрахуйтесь, - несподiвано заявив "лiкар". - З вас сто гривень".

Дiдусь витягнув iз шухляди грошi, вiддав гостевi, а той ще й попросив принести йому склянку води. Та пiсля того, як псевдомедик пiшов з хати, пенсiонер виявив, що зi сховку зникли останнi 950 гривень.

"За фактом скоєння крадiжки розпочато кримiнальне провадження, - повiдомляє Роман Бережной, спiвробiтник Шосткiнського вiддiлу полiцiї в Сумськiй областi. - Зловмисника розшукують".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні