У Луцьку на ринку продають масло-підробку

3
3
У Луцьку на ринку продають масло-підробку
На Центральному ринку у Луцьку продають фальсифіковане масло під виглядом брендового.

Представники Шацького молокозаводу повідомили, що на території Центрального ринку у Луцьку продають шацьке масло невідомого походження, - пише Район.Шацьк.

Щоб перевірити цю інформацію, журналісти видання вирушили на ринок.

У молочному відділенні ринку виявили шацьке масло ще у кількох продавців. Наприклад, продукт нижчого сорту можна придбати за ціною 80–100 гривень за кілограм. Вершкове масло із жирністю 87% коштує 120 гривень – хоча такого продукту завод взагалі не випускає.

Коли запитуєш, звідки його постачають на ринок, усі одноголосно заявляють, що із Шацького молокозаводу. За словами одного із продавців, постачальником є представник шацького молокозаводу із Нововолинська на ім’я Роман. Проте працівники заводу повідомили, що такої людини не знають і з ним ніколи не працювали.

За словами працівників Шацького молокозаводу, купити їхнє масло можна у мережі супермаркетів «Наш Край», а ще на точці виїзної торгівлі поблизу торгового центру «Глобус».

Про Центральний ринок міста не йшлося, а там журналісти придбали різноманітні зразки шацького масла. Четвертий зразок – у супермаркеті «Наш Край», що в місті Камені-Каширському, де масло можна придбати за ціною 130 гривень за кілограм.

Отож, журналісти вирушили у Волинський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації на експертизу.

Здивували результати дослідження у лабораторії: рослинних жирів не виявили у зразках масла із «Нашого краю» та одному зразку з ринку. Усе інше – фальсифікат.

Масло нижчого сорту (маложирне) на Шацькому заводі також не виготовляють. Отже, якщо покупець виявить такий товар на ринку за ціною 80–100 гривень за кілограм, варто пам’ятати: це підробка. Що й доведено в процесі експертизи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
масло при такій ціні ніяке не може бути натуральним, ні шацьке, ні ірландське, купляйте дорогі і перевірені бренди, або свідомо дешевий спред, кому не по кишені...
Відповісти
Веремчук продає?
Відповісти
В Там-Тамі точно таке і там значить можна?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні