--> На Волині колишні «зеки» обстріляли вантажівку та взяли в заручники пасажирів маршрутки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині колишні «зеки» обстріляли вантажівку та взяли в заручники пасажирів маршрутки

1
1
На Волині колишні «зеки» обстріляли вантажівку та взяли в заручники пасажирів маршрутки
На Волині двоє колишніх засуджених стріляли по автомобілі, який розвозить хліб та погрожували зброєю водію автобуса.

Чоловіків, які в п'ятницю, 7 квітня, вчинили стрілянину по вантажівці та хуліганили в автобусі взяли під варту, - повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Турійський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням кримінального провадження про вчинене раніше судимими ковельчанами хуліганство із застосуванням зброї. Хуліганів, які стріляли з обріза по автомобілю, взято під варту.

29-річний та 40-річний зловмисники, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, з хуліганських спонукань, обстріляли в селі Блаженик Турійського району з обрізу одноствольної мисливської рушниці автомобіль марки "ІВЕКО", який вранці розвозив хліб та рухався автодорогою в напрямку Володимира-Волинського, влучивши при цьому у частину над паливним баком, розташованим близько сидіння водія, внаслідок чого заподіяли механічні пошкодження транспортного засобу.

Продовжуючи свої хуліганські дії, чоловіки зупинили маршрутку сполученням "Нововолинськ-Ковель", де не здійснивши оплату, полягали, закинувши брудні ноги на сидіння автобуса.

На зауваження водія, один з хуліганів в присутності пасажирів дістав обріз та спрямував його у бік водія, який був змушений залишити автобус. Переляканих пасажирів урятували працівники поліції, які вчасно нагодилися та затримали хуліганів.

Обом зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України, та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я не винна, то не я закон писала
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні