Які луцькі магазини торгували «нічним» алкоголем

7
-1
Які луцькі магазини торгували «нічним» алкоголем
Луцькі муніципали перевірили луцькі магазини на предмет продажу алкоголю у нічний час.

У середу, 26 квітня, організували перевірку з метою виявлення продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв після 22:00, - повідомили у прес-службі департаменту муніципальної поліції.

Адміністративні правопорушення виявили в таких торгових об’єктах:

- магазин «Вишенька» (вул. Федорова, 2);

- магазин «Продукти» (вул. Захарова, 9в).

На продавців - правопорушників склали протоколи, які направлять на розгляд адміністративних комісій за місцем проживання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перевірте ларьок біля 14 поверхівки на зупинці на проти 4 школи.
Відповісти
ВСІ магазини які торгують в нічний час продають спиртне. НА ХЛІБІ В НОЧІ НЕ ЗАРОБИШ.ЦЕ доказав магазин "Сова".Тільки заборонили в нічний час продавати спиртне ,він зразу закрив ночну торгівлю.Порахуйте самі ( світло,зарплата за ніч більша ніж за день) яку націнку треба зробити в ночі щоб це все
Відповісти
ЯКУ НАЦІНКУ ТРЕРА ЗРОБИТИ В НОЧІ ЩОБ ЦЕ ВСЕ ОКУПИЛОСЬ І БУВ З ТОГО ПРИБУТОК .
Відповісти
довго не живуть
Відповісти
Ганьба алкоголізму ! Алкоголізм - це добровільне божевілля. Скільки бід , хвороб стається через біленьку водичку сорокаградусну, ми не аналізуємо. Проблем хватає без алкоголю... А через алкоголь проблем в 2-3 рази більше ! Хто пив кидайте, хто не пив, не починайте вживати спиртне ! ЧАЙ, КАВА, ГАРЯЧИЙ ШОКОЛАД для компанії і розваг....
Відповісти
так не пий, якщо після цього стаєш дурноватим
Відповісти
Якийсь - дивний у нас народ, якщо я - купив ліцензію на реалізацію алкоголю, мені - до звєзди, я - маю право реалізовувати цей товар без обмежень в часі!!! Міська рада - ніхрена не може зробити, це регулюється вищими органами. А от шоколадки рошен - я б заборонив продавати, і в день і вночі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні