В Україну прибули перші учасники «Євробачення»

0
4
В Україну прибули перші учасники «Євробачення»
У пунктах пропуску аеропортів “Бориспіль” та “Київ” прикордонники оформили двох учасників Євробачення-2017, які першими прибули на конкурс.

Про це повідомляє УНН із посиланням на Держприкордонслужбу України.

Усього рейсами з Баку, Лондона, Стамбула та Дубаї “для участі в конкурсі та його забезпеченні” прибули 13 осіб.

Прикордонники зауважують, що пропуск через державний кордон учасників Євробачення-2017 здійснюється за технологічними принципами, що були застосовані під час масштабних міжнародних заходів "Євро-2012" та інших заходів.

У ДПСУ відзначили, що 70% від загальної кількості тих, прибуває на пісенний конкурс, користуватимуться пунктами пропуску для повітряного сполучення, 20% — автомобільними пунктами пропуску і 10% скористаються залізничним сполученням.

Як повідомлялося раніше, поліція не планує перекривати рамками металошукачів входи до “євромістечка”, яке діятиме в Києві під час проведення Євробачення-2017.

Півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 та 11 травня. Фінал Євробачення-2017 – 13 травня. Україна виступить під 22-м номером у фіналі Євробачення-2017.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні