У Луцьку вчили вести відеоблоги

0
0
У Луцьку вчили вести відеоблоги
У Луцьку усіх охочих вчили мистецтву влогінгу.

29 та 30 квітня у Молодіжному центрі Волині проект зібрав разом людей, які хочуть знімати якісні й цікаві відео, - пишуть організатори.

У школі лекцію з ораторської майстерності провела акторка Волинського академічного обласного театру ляльок Юлія Тузова, а режисер анімаційної студії «Імаго» Леонід Тивонюк розповів учасникам багато цікавинок зі сфери режисури та навчив азам цієї професії.

«Добре, коли люди хочуть навчатися, коли хочуть осягати те, що вони не розуміють, коли Вони шукають відповіді на запитання, хочуть покращити та поглибити свої знання», - поділився враженнями лектор Леонід Тивонюк.

Режисер студії «PravdaPro» Сергій Шараєвський також розповів про написання сценарію, а оператор студії 6A STUDIO Назарій Дубина – про операторську роботу та монтаж відео.

Після завершення Школи учасники отримали сертифікати про участь. Тепер вони можуть взяти участь в конкурсі і зняти власне відео на тему «Місто». За це обіцяють призи.
Теги: блог, школа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні