--> У Луцьку на стадіоні виступить «український Стас Міхайлов» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку на стадіоні виступить «український Стас Міхайлов»

16
-4
У Луцьку на стадіоні виступить «український Стас Міхайлов»
До Луцька із масштабним концертом приїде співак Олег Винник: він дасть концерт на стадіоні, адже його масштабні декорації – екран і світлове обладнання – не поміщаються в жоден з концертних залів Луцька.

Концерт відбудеться 1 липня на стадіоні «Авангард».

Винник привезе до Луцька концертну програму «Моя душа».

«У нього такий великий екран, так багато світла, що сказали, що в наш театр це все не влізе» - пояснила продавчиня квиточків в касі Волинського облмуздрамтеатру.

Продають квитки як на сидячі місця у секторах стадіону (найдорожчі – у центральних секторах, 500-550 грн), а також у фан-зону.

На разі квиток у фан-зону коштує 200 грн, втім буде дорожчати з наближенням часу концерту. За кілька днів до 1 липня пропуск у фан-зону можна буде придбати не менш як за 500 грн.

Нагадаємо, у жовтні минулого року Винник оскандалився у Луцьку: мусив перервати свій концерт у драмтеатрі, адже зірвав голос.

Довідково

Олег Винник – популярний український співак і композитор. Традиційно вважається кумиром жінок середнього і старшого віку, за що інколи журналісти називають Винника «українським Стасом Міхайловим»

Винник – родом з Черкаської області. Має середню музичну освіту (закінчив музичне училище у Каневі). Співав в Черкаському народному хорі, а згодом працював співаком в Німеччині, де брав участь в оперних постановках.

В Україні здобув популярність як виконавець пісень «Вовчиця», «Счастье», «Здраствуй, невеста», «Нино», «Візьми мене в полон» та багатьох інших.








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З цього приводу багато коментів у соцмережах понаписували "ценители" таланту і дуже "обізнані" у музиці експерди які мабуть з захватом ходять лише на концерти Dzidзьо і ТіКу :) А хто в Україні взагалі є??? :)))
Відповісти
ванник - ацтой
Відповісти
Навчися писати по українськи...тоже мені патріот
Відповісти
Писати навчись, писака!
Відповісти
согласен
Відповісти
блокувати його концерт і не пускати в місто - він співає російською, запроданець бля...
Чи не так, поцріоти - атавісти?
Відповісти
Вінник - Офігєнний
Відповісти
мастурбуєш на нього?
Відповісти
Це вже занадто. А "Вовчиця", а " Біла голубка", а "А візьми мене в полон"???. І це ще не повний перелік. Цей чоловік займався і волонтерською діяльністю. Так що тут ще треба подумати, кого вигнатм, а кого залишити. Сумнозвісна нар артистка України взагалі ДЛЯ РОСІЇ виступала
Відповісти
я не пойду
Відповісти
А що в нас багато талантів?
нехай співає людина!
патріоти срані, йдіть в ато раз такі розумні!ценітєлі іскуства йопта
Відповісти
Він співає не тільки російські пісні, а і українські також. І співає він в живу, без ніякої фанери, як це роблять багато інших співаків. У нього є справді хороші пісні, які варті того, щоб їх прослухати. У кожного свій смак в музиці, і не варто обливати брудом людину, тільки через те, що вона вам не подобається. Дійсно, якщо ти справжній патріот, то іди в АТО, покажи там на ділі, а не тут на словах.
Він чудовий співк, і просто гарна людина. У нього є чому повчитися багатьом нашим співакам.
Відповісти
Та гарні пісні у нього,не потрібно ображати його. Не хочеш не йди,ніхто не заставляє.Я ось сиджу і слухаю по компу його пісні.Просто жалко для нас 500 грн. Але його пісні прості і близьку простому люду. І сам без гонору і пихи. Такий близький до людей.
Відповісти
згідна, не хоче не йди, а Вінник просто супер
Відповісти
Голос у нього супер.. Співає гарно на відміну від всяких полудебільних дзідзів і тіків ...А те що на російській співає - та хоч на японській... Талант є талант.. а інші на українській - клоуни клоунами..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні