У Луцьку за призи від “Кромберг енд Шуберт” змагалися хокеїсти з усієї країни

0
0
У Луцьку за призи від “Кромберг енд Шуберт” змагалися хокеїсти з усієї країни
1-2 травня на льодовій арені Луцька “Снігова королева” зібралися вболівальники з усієї України - тут відбувався дитячий турнір з хокею за призи “Кромберг енд Шуберт”.

Юні хокеїсти з Галичини, Одеси, Вінниці, Кременчука та представники луцької ДЮСШ №2 змагалися по-дорослому. Інтрига, справжня боротьба, азарт, напружена гра - і переможця турніру визначено. Ним стали “Морські вовки” з Одеси.

До речі, як стало зрозуміло з вигуків на трибунах, саме за одеситів вболівали учні ДЮСШ №2.

Валерій Панчук, директор ДЮСШ №2 розповідає:
Цей турнір за призи від “Кромберг енд Шуберт” - продовження співпраці з ДЮСШ із підприємством. “Кромберг енд Шуберт” - наші традиційні спонсори та партнери. За їх підтримки ми проводили міжнародні матчеві зустрічі з боксу, тенісні турніри, наступного тижня відбудуться змагання з художньої гімнастики.

Фінансовий директор Кромберг енд Шуберт Луцьк Олександр Шаварський зазначив:

"Чудово, що юні спортсмени з усієї країни відвідали наше місто, для них це - прекрасний досвід. Займаючись спортом, діти вчаться досягати мети, працювати над собою. Тому, підтримуючи такого роду заходи і змагання, ми інвестуємо в майбутнє".


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні