Прикордонники з усієї України бігали волинськими лісами

0
-1
Прикордонники з усієї України бігали волинськими лісами
Під Луцьком прикордонники позмагалися у спортивному орієнтуванні.

Протягом двох днів у лісовому масиві поблизу села Гаразджа Луцького району відбувалися змагання зі спортивного орієнтування серед військовослужбовців Держприкордонслужби, - інформує сайт Волинського телебачення.

На старт вийшло 25 команд, а це більше сотні учасників. Допомогли в організації змагань працівники Центру туризму, спорту та екскурсій управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації.

Вони не лише готували дистанцію, але й задіяли електронну відмітку, завдяки якій учасники могли відстежувати власні результати на табло.

Згідно з положенням, визначали переможців у чотирьох вікових групах.

Кращі результати показали Олександр Оліференко з Луцького, Олександр Власюк із Донецького, Василь Беца з Чопського прикордонних загонів та Олексій Єрмошко із навчального Центру підготовки спеціалістів Держприкордонслужби України.

В останній день змагань відбулися старти естафетних перегонів.

Протягом двох етапів команда господарів перебувала на четвертому місті. На третьому етапі за команду Луцького прикордонного загону бігла кандидат у майстри спорту України Анастасія Данилюк. Вона і допомогла виграти змагання.

Переможці та призери отримали спеціально виготовлені медалі та Кубки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні