Ще чотири країни продовжили санкції прости Росії

0
-5
Ще чотири країни продовжили санкції прости Росії
Чорногорія та Албанія, які є кандидатами на вступ у Євросоюз, а також Норвегія та Україна приєдналися до рішення Ради ЄС про розширення санкцій проти російського керівництва.

Про це в п’ятницю, 5 травня, повідомила верховний представник ЄС із зовнішньої політики і політики безпеки Федеріка Могеріні, передає УНН з посиланням на Deutsche Welle.

“ЄС бере до відома це рішення і вітає його, вказала далі глава європейської дипломатії”, — йдеться в повідомленні.

В цілому в списку вказані 150 фізичних і 37 юридичних осіб.

Штрафні заходи, введені в березні 2014 року, включають в себе заморожування рахунків, фінансових активів і заборону на в’їзд у країни Євросоюзу.

Найвідомішими в чорному списку ЄС є російський віце-прем’єр Дмитро Рогозін, радник Путіна Сергій Глазьєв, олігарх і друг Путіна Аркадій Ротенберг, помічник президента РФ Владислав Сурков, колишній голова Держдуми і нинішній голова Служби зовнішньої розвідки Сергій Наришкін, спікер Ради Федерації.

Як відомо, Європейський Союз 13 березня продовжив санкції, введені через дії, що загрожували територіальній цілісності і суверенітету України.
Теги: санкції, рф
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні