У Луцьку «спалили» підпільний алкомагазин

6
2
У Луцьку «спалили» підпільний алкомагазин
У Луцьку знайшли підпільний цех продажу розведеного спирту.

Про це повідомив самооборонівець Олександр Ніколайчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Точка з продажу розведеного спирту. Бадяжать по повній. На території помешкання, де повно маленьких дітей, стоїть окрема сторожка. Лучани, Вам не заважає таке сусідство? О сьомій ранку реально черга, чоловік зо тридцять прийшло за якусь годину-другу. Відбою немає від алкашів. Прейскурант на вікні, тут і закуска за потреби - порізане яблучко - на столі", - пише Ніколайчук.

"Ти їм кажеш, що на сьогодні закінчилася торгівля, а ранкові відвідувачі того не розуміють. Мовляв, як так!? Ні, не може бути!
Ми за три з гаком роки чергувань стільки надивилися біди, побачили каліцтв та смертей наших з Вами земляків від горілочки... І пояснюєш, то продацям бадяги, що огляніться на своїх рідних, дітей: жодне зло ж не проходить мимо, повертається. Будьте відповідальними. Ні, не чують", - йдеться у дописі самооборонівця.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"хтось" прибирає конкурентів?
Відповісти
Залиште мене і мою родину у спокої
Відповісти
Петя будь осторожний! СБУ прикриє, але не бадяж нічого місяць
Відповісти
По закону не дійде. Заплатять кому треба і далі бадяжитимуть... Підхід тільки радикальний. Скільки біди людям від тих точок.
Відповісти
я там брав пляшку не давно
Відповісти
І що тут дивного?
Бадяжники накосять бабла і стануть поважними бізнесменами, як власниця кафе "Флірт", що на Шопена. Вона теж з цього починала.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні