Білл Клінтон обіцяє написати трилер

0
3
Білл Клінтон обіцяє написати трилер
Колишній президент США Білл Клінтон та популярний письменник Джеймс Паттерсон разом напишуть трилер «зниклий президент».

Книга має вийти у червні наступного року. Про це УНН повідомляє з посиланням на Associated Press.

Співавтори, запланованої книги, повідомляють, що твір буде сплавом інтриг, невизначеності та залаштункової глобальної драми.

Читачам дадуть шанс дізнатися про те, що відомо тільки президентові.

Джеймс Паттерсон повідомив, що для нього це вдача працювати з людиною, яка знає все про те, що відбувається у Білому домі.

«Робота з президентом Клінтоном - подія моєї кар'єри. Це доступ до інформації з перших рук. Він зробить унікальний вклад у книгу», - сказав письменник.

Робота над твором почалась наприкінці 2016 року. Водночас ні видавці, ні співавтори твору не розкривають подробиці твору.

Джеймс Паттерсон - американський письменник, що працює в жанрі трилера й детектива. Широку популярність йому принесла серія романів про інспектора Алекса Кросса. У 2016 році Паттерсон увійшов до трійки найбільш високооплачуваних знаменитостей за версією журналу Forbes. За даними видання, дохід письменника склав 95 мільйонів доларів.

Нагадаємо, Федеральне бюро розслідувань США несподівано оприлюднило 129-сторінковий звіт, присвячений неоднозначного рішення Білла Клінтона, який обіймав на той момент посаду американського президента, помилувати підприємця, засновника великої трейдингової компанії Марка Річа.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні