На Волині військовим збільшать грошові компенсації

1
-2
На Волині військовим збільшать грошові компенсації
Волинським військовослужбовцям підвищать розмір компенсацій.

Про це повідомляють Волинські новини.

Директор департаменту соціальної політики Волинської ОДА Оксана Гобод зазначила, що за отримані поранення, які призвели до інвалідності, а також за смерть чи загибель військовослужбовця їх родинам платитимуть більше, ніж раніше.

Зокрема, за загибель або смерть в результаті захворювання, пов’язаного з виконанням військової служби компенсацію збільшили до 1,2 мільйона гривень.

За загибель або смерть в результаті захворювання, пов’язаного з проходженням військової служби військовослужбовця, солдата строкової служби чи резервіста на навчанні держава виплатить родині загиблого 800 тисяч.

За інвалідність І групи, отриману в результаті проходження військової служби чи в результаті бойових дій військовослужбовцю компенсуватимуть 640 тис.гривень, за ІІ групу - 480 тис., за ІІІ – 400 тис.

Загалом, 150 волинських родин отримали одноразові компенсації за вояків, загиблих на сході України, - повідомляє Оксана Гобод.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як можна бездумно копіювати усе підряд? При чому тут Волинь і Гобод? Дані кошти виплачуються з державного бюджету і стосуються усієї країни, а не тільки Волині...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні