На Рівненщині водій возив пасажирів «під наркотиками»

0
-2
На Рівненщині водій возив пасажирів «під наркотиками»
Інспектори з дорожнього нагляду Здолбунівського відділення поліції під час несення служби в райцентрі на вулиці 8-го Березня зупинили автобус «БАЗ», який здійснював регулярні спеціальні перевезення із підприємства в село Старомильськ.

Водієм транспортного засобу виявився 30-річний житель міста Здолбунів, а в салоні перебувало близько 30 пасажирів, - повідомляє ЧаРівне.

Під час спілкування з водієм поліцейські помітили, що керманич автобуса має явні ознаками наркотичного сп’яніння: поводив себе дуже знервовано, повторював одні й ті ж самі фрази кілька разів підряд, мав звужені зіниці та неприродну блідість обличчя.

У присутності двох свідків правоохоронці запропонували водію пройти в установленому порядку медичний огляд на визначення впливу наркотичних речовин, однак він категорично відмовився.

Під час перевірки документів, зокрема посвідчення водія, з’ясувалося, що відповідної категорії для керування автобусом у ньому не було.

На керманича інспектори склали адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП (відмова від проходження огляду на визначення стану сп’яніння), а також постанову про накладення адміністративного стягнення за частиною 2 статті 126 КУпАП.

Водія було відсторонено від керування автобусом. Щоб не створювати незручностей пасажирам, старший лейтенант поліції Олександр Ящук відвіз пасажирів в пункт призначення.

До речі, це вже другий факт керування цим автобусом водіями, які знаходились в стані наркотичного сп’яніння. 14 квітня поліцейськими було складено адміністративний протокол на іншого водія, який керував цим же транспортним засобом та рухався аналогічним маршрутом в стані наркотичного сп’яніння.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні