Як ремонтують луцькі дороги. ФОТО

1
-7
Як ремонтують луцькі дороги. ФОТО
У Луцьку відремонтували кілька доріг, зокрема вулиці Комка, Нахімова, Нестерова та Попова вкрили щебенем і напівпросочуванною бітумною емульсією.

На цих вулицях досі було грунтове покриття - повідомляє Ігор Поліщук на своїй сторінці у Фейсбуці.

Крім того, в парку 900- річчя міста Луцька з вулиці Гетьмана Мазепи та вулиці Ветеранів поклали бруківку на пішохідних доріжках, - пише Ігор Поліщук.

Наразі триває капітальний ремонт вулиці Агатангела Кримського.

Найближчим часом очікується виготовлення та експертиза проектно-кошторисної документації на ремонт дорожнього покриття на вул. Василя Мойсея, Набережній, Ковельській, Шухевича та ін, а також 25 прибудинкових територій.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а чого цей прищавий недоросток поліШук піариться на цих ремонтах, кошти на ремонт саме цих доріг були закладені у бюджет про Миколі Романюку і ремон починався при ньому же. А о це неподобство вискочило та розказує, як при ньму стало добре жити лучанам. Тьху... тхне гнилим УКРОПом...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні