«Візит Президента має стати поштовхом до розвитку області», - Володимир Бондар*

5
2
«Візит Президента має стати поштовхом до розвитку області», - Володимир Бондар*
Досвідчений управлінець, що неодноразово координував візити на Волинь українських високопосадовців, заступник голови Держлісагентства, депутат Волиньради, Володимир Бондар прокоментував очікуваний візит до нашого краю Президента України Петра Порошенка.

Я б не розглядав цей візит як бюрократичну формальність, - говорить Володимир Налькович, - відвідування Президентом певного регіону – це завше цілий комплекс управлінських заходів, пов’язаних із глибшим вивченням актуальних для області проблем, визначенням шляхів та інструментів їх розв’язання. Такі візити є добрим шансом для місцевої влади в частині озвучення ресурсоємких, складних для вирішення на регіональному рівні питань. Узгоджена, системна робота всіх гілок і рівнів влади значно ефективніша, ніж «гасіння соціальних пожеж» з перекриттям автошляхів і подібними протестними акціями.

Візит Президента відбувається у зручний час, - наголошує Володимир Бондар, - розпал бюджетного року, період активної реалізації будівельних та інфраструктурних проектів. Особливо актуальна для Волині прикордонна тематика, посилена очікуваним запуском безвізового режиму перетину кордону з Європейським Союзом. Не менш важливими є питання ресурсного забезпечення функціонування військових частин, розташованих на території області, соціального захисту військовослужбовців, підтримки місцевих економічних ініціатив, резонансна проблема Ковельського ветсанзаводу та багато іншого.

Депутат переконаний, що за умови доброї підготовки, фахового та відповідального ставлення місцевих посадовців всіх рівнів, візит Президента України допоможе сфокусувати на волинських проблемах увагу центральних органів виконавчої влади, зрештою, стане черговим поштовхом до розвитку Волині
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто - "Досвідчений управлінець"???
Відповісти
Все, що говорить Бондар, хуйня. Стандартні фрази. Злодюга. І на цей раз йому йобнула сеча в голову.
Відповісти
Скажена корова тебе вкусила
Відповісти
Модератор не бачить матюки на сайті чи сам їх пише???
Відповісти
Не сміши людей налькович. З тебе управлінець як з гівна куля і координатор такий самий. Лижеш дупу югіку, тепер ще і поРошену підлизнеш. Мудаки ви всі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні