На Волині екс-міліціонери перекрили трасу, вимагають від Порошенка пенсій

17
-2
На Волині екс-міліціонери перекрили трасу, вимагають від Порошенка пенсій
Трасу «Київ–Варшава» поблизу Люблинця перекрили пенсіонери МВС, з вимогою підвищення пенсій гарантованих відповідним законом.

Дорогу заблокували вже після проїзду Президента, - повідомляє Волинь Нова.

Це питання ветерани піднімали вже давно, однак від влади чули лише обіцянки. Отож колишні правоохоронці знову вдалися до радикальних дій.
Напевне цього разу вони хотіли донести свої звернення саме до Глави держави, але його кортеж проїхав цією трасою дещо раніше.

Наразі на пішохідному переході триває справжнє протистояння між водіями і пішоходами, час від часу виникають сутички.
Владнати ці суперечки намагаются працівники поліції, до яких вже поступили звернення від одних та інших.

Тим часом черга зростає, особливо із вантажних автомобілів, які своїми сигналами підіймають неймовірний шум в надії вплинути на протестувальників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
уявляю, скільки "добрих" слів на свою адресу почули колишні мєнти від водіїв...
Відповісти
Провокація від УКРОПу і Гузя!!!
Відповісти
Укропу тут не було
Відповісти
Хай Палиця забирає своїх колишніх ментів в Швейцарію.Чому водії ненабили їм обличчя?
Відповісти
Я не знаю, про яких ментів Палиці ви говорите, хай забирає своїх ментів, однак особисто я цей час проводив в складі 28 ОМБр (15р. - Марїнка, Красногорівка, 16р.-Станиця-Луганська-Щастя), а коли повернувся додому в січні цього року, то зрозумів, що за цей час держава мене зробила ніщим
Відповісти
От і вся суть мента. Вимагати лише для себе, а решта не заслужили нічого, як було мусором так мусором і залишилось. Це вимагаюь ті які 25 років, кришували проституток, наркоту, обдирали водіїв на дорогах, ліпили ліві справи за качан капусти. Вам мало, не нажерлись тварі.
Відповісти
Мабуть у кожного із вас поряд чи по-сусідству, а може просто знайомі, живуть пенсіонери МВС. І що кожен, вимагав, крищував, обдирав та не міг нажертися? Кожен розкошує? Може й так, якщо ви особисто живете, або обертаєтесь у колі таких оборотнів.

Відповісти
люди, задумайтесь, скільки у ваших словах злості і ненависті. у вас у всіх бідах винен палиця і укроп. це справедливо, що пенсія ніщенська - це що її палиця встановив чи він законотворець. А менти були різні і не треба по собі судити
Відповісти
Проститутки теж бувають "різні і не треба по ..."
Відповісти
ЖИТЕЛЬ І ЗНАЮЧИЙ - ЩО РОБИЛИ ЗЛО ЛЮДЯМ А "ВСЯ СУТЬ МЕНТА ЩЕМИЛА ВАС" ЗЛОСТІ НАКОПИЛОСЬ - ПРАВИЛЬНО БАСТУЮТЬ І ДОБЮТЬСЯ. МОЛОДЦІ.
Відповісти
Щемила.Займались рекетом і кришуванням
Відповісти
Як колишні нероби розкукудакались.Розкоркулити їх до 7 коліна
Відповісти
А ти, друже, не задумувався чому менти і військові на пенсію йдуть по вислузі років? Інколи це і у 40. А тому, що води у більшості до 60-ти не доживають. Гугл в допомогу, статистика офіційна. Це тобі про нероб. А судячи з твого висеру, ти палець о палець не вдарив на благо держави. Підозрюю, що в магазині навіть копійчини чи банку огірків в корзину не кинув для АТОшників, які захищають твою дупу. З власного досвіду-як мінімум в кожній роті будь-якої бригади чи окремого батальйону є 1-2 колишніх мента.
Відповісти
За що їм ще й пенсію підвищувати?
Відповісти
Ніхто не вимагає підвищити пенсію. Вимагають виконати ЗАКОН та привести пенсії до пенсій теперішньої поліції
Відповісти
Прутнів тачку
Відповісти
бля пішов фуру куплю. маякнете як ті кончані мусара трасу перекриють.
п.с. цікаво а мєнт під колесами фури чавкає чи хркстить?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні