Повідомили ім'я волинського екс-судді, який брав «на лапу»

0
2
Повідомили ім'я волинського екс-судді, який брав «на лапу»
Повідомили ім'я екс-судді, якого викрили на хабарі.

Ним виявився колишній голова Іваничівського районного суду Шумський Анатолій Адамович, - пише Волинське агентство розслідувань з посиланням на власні джерела.

Анатолій Шумський торік склав повноваження і остаточно вийшов на пенсію. У Іваничівському районному суді він пропрацював з 1995 року.

Указом Президента України «Про призначення голів та заступників голів Місцевих загальних судів» від 19.04.2006 Шумського Анатолія призначено було призначено заступником голови цього суду, а згодом і головою. Проте у вересні 2016 року через досягнення 65-річного віку він звільнився з займаної посади.

Його місце зайняв Ігор Нєвєров, єдиний суддя Іваничівського суду, який лишився після Анатолія Шумського. Вочевидь, саме на нього мав намір вплинути екс-голова районного суду, за 10 тисяч гривень хабара.

Нагадаємо, сьогодні повідомили про затримання колишнього судді, який попався на хабарі.
Теги: хабар, суддя
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні